Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Frederik Lauesen -
Skrevet: 11. april 2004 kl. 14:29
Emne:

Eftersom jeg både har været i Se og Hør. Slæbt diverse stativer til alverdens håndboldarenaer. Arbejder på TV2/Sporten og ikke hedder Sisse Fisker, så er jeg i den potentielle målgruppe – den lille håndfuld, som Philipsen foragter. Jeg ved det dog ikke. For Philipsens såkaldte ”konkretisering” her på siden er så ukonkret, at jeg stadig frygter, at jeg er blandt dem, han har set sig sur på. Dem der træder på ham, når han forsøger at udføre sit job. Dem som opfører sig som konger. Og dem som optræder uden respekt for den skrivende presse.

Jeg kunne være en af Philipsens dårlige kollegaer. Godt nok har vi aldrig rigtig talt sammen. Men det er vel ingen undskyldning for ikke at dømme folk. Måske har vi aldrig rigtigt talt sammen, fordi jeg er en af de hersens overfladiske tv-journalister med pudder på næsen og fedt i håret? Måske har vi aldrig talt sammen, fordi jeg lever op til alle Philipsens fordomme?

Jeg ved det ikke. Men man kan da håbe, at Philipsen en dag vil være lidt mere konkret. Måske endda konfrontere dem, der overtræder hans begreb af takt og tone i en sportsarena. For ellers kunne man få den mistanke, at Philipsens mål med sine pip her på siden er ment alt andet end konstruktivt.

Med venlig hilsen

Frederik Lauesen

TV2/Sporten[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]