Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Peter Elsnab -
Skrevet: 9. februar 2005 kl. 18:19
Emne:

.. har ikke noget med landsholdets forventede situation i Grækenland i aften at gøre. Men kunne DS ikke opfordre alle stadions og idrætshaller til at installere TDC's Hot Spots?

De installerer det, så vidt jeg ved, gratis. Mod selvfølgelig, at de forventer at tjene pengene ind via nye abonnementer. Men det er jeg for så vidt ret ligeglad med.

Det findes og fungerer upåklageligt i Gudmehallen, og nu også på Brøndby Stadion, kan jeg læse mig til. Jeg ved ikke, hvor ellers. Men selvom det koster ca. 200 kroner i abonnement til TDC om måneden (plus en éngangsinvestering på ca. 300 kroner til et trådløst netkort), kan det hurtigt være pengene værd i sparet mobiltelefontid.

Og da haller og stadions åbenbart ikke kan finde ud af at lave ADSL-tilslutninger på pressepladserne på egen hånd, hvorfor så ikke fra centralt hold (altså DS..) opfordre haller og stadions til at lade TDC installere Hot Spots?? Måske gennem DIF?

Og for lige at ridse fordelene op: Det gør det muligt at sende hurtigt og problemfrit - hvilket ikke er helt ligegyldigt i forbindelse med alle de kampe, der efterhånden skal skrives på deadline - samt at kunne holde forbindelsen åben under kampene, så man kan følge med i diverse andre kampe uden at betale mobiltelefontakst. Og så er jeg egentlig ret ligeglad med, om TDC tjener et par ekstra håndører til deres pengetank.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]