Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: per larsen -
Skrevet: 22. februar 2005 kl. 20:07
Emne:

Som ældre ishockeyskribent gennem mere end et kvart århundrede (men nu i eksil under varmere himmelstrøg), må det være tilladt at komme med et lille pip i anledning af udsendte pressemeddelelse af 16. januar.

Der står "Peter Fredberg valgt som formand", og videre "Peter Fredberg sagde ja til at lade sig kåre som formand under A-VM i Østrig".

Hvad er korrekt?

Er Fredberg valgt, eller skal han kåres?

Lige meget.

Jeg vil på det kraftigste protestere mod begge formuleringer og deres indhold.

Peter Fredberg er under ingen omstændigheder værdig og kvalificeret som formand for Danske Ishockeyjournalister. Jeg ser bort fra den trendy formulering Hockeyjournalister.

At kåre/vælge Fredberg vil være en direkte hån mod tidligere så fremragende kapaciter som Jens Jørgen Pedersen, Mogens Morfar Ruggaard og Niels Holck for blot at nævne et par af de mest markante og mest vidende inden for denne specielle og heldigvis efterhånden ret anderkendte idrætsgren.

Nej, Fredberg må om i køen og ydmygt vente.

Hvad er hans kvaliteter ud over at være født i det nordjyske? Han kan endog ikke foretage et kraftspring uden at ende på halen.

Når vi er ved kvalificerede til bestyrelsen, hvad så med Frank With? OK med ham som revisor suppl. men så heller ikke mere.

At vælge Frits Nielsen til bestyrelsen vil være en naturlig udvikling af det individuelle individ. Især når man husker på hans tidligere rosen og kryben på maven for ishockeyjournalister. Bedre sent end aldrig.

Nej, lad os få et par vægtige navne i forslag.

Med sportslig hilsen fra en med is i maven og sol over glorien.

Per Larsen

PS: Hvad med at opfordre Poul Erik Andersson. Hvis han altså han afse tid. Han har da ingen lig eller is i lasten.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]