Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Michael Bjørn -
Skrevet: 2. maj 2005 kl. 21:16
Emne:

Først vil jeg udtrykke min store glæde over, at både Andreas Kraul og Tommy Poulsen har følt dem kaldet til at svare. Det klæder jer.

Dernæst vil jeg også pointere, at for min skyld kunne samfulde 100 procent af programmet være badning i varme kilder - I ville stadig have fortjent rejsen. Det er nemlig slet ikke her, pointen ligger. Pointen ligger udelukkende i, at programmet lynhurtigt forsvandt fra vores hjemmeside.

Derfor glæder Andreas Krauls svar mig da også, da også han ikke forstår, hvorfor programmet var fjernet.

Det har Tommy Poulsen til gengæld en ganske underholdende forklaring på: Programmet måtte af pladshensyn! vige til en anden og noget fjernere beliggenhed på serveren. Come on..! Så længe, der er plads til, at vi jævnligt - grænsende til uafladeligt - kan liste samtlige medlemmer i alfabetisk orden, blot for at kunne præsentere en nyhed i stil med "567 medlemmer", må der da være rigeligt med plads.

Der kan ikke være anden begrundelse for, at programmet forsvandt, end det forhold, at en og anden har fundet det ubetimeligt at lade det stå. Den beslutning klæder til gengæld ingen.

For at vende Krauls PPS til et spørgsmål: Vi er vel en åben forening?

I bedste drilagtige mening

Michael Bjørn

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]