Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Tommy Poulsen -
Skrevet: 3. maj 2005 kl. 03:30
Emne:

Det klæder os at svare på indlæg her i debatforum, påpeger Michael Bjørn, og det kan han have ret i - i det mindste for at holde liv i minimal-debatten i minimal-staten.

Du kan have ret i, at det ikke er nogen kioskbasker, at vi har 567 medlemmer, men i de gode gamle dage, da HC Møller regerede i denne forening, var det en god tradítion, at vi engang om året fik en medlemsliste. Den var fyldt med alle de fejl, der skyldtes, at medlemmer ikke havde meldt ændringer af adresser, telefonnumre og arbejdspladser. Det var før e-mail'ens og internettens tid.

Nu har foreningen sparet den årlige medlemsliste væk. Til gengæld bruger vi den aktuelle medlemsliste til to formål - at give medlemmerne mulighed for at finde hinanden via en opdateret telefonliste og at appellere til dem, der har glemt at medle flytning, om at give besked. Når vi udsender medlemsbladet, får vi mellem10 og 20 blade retur, fordi medlemmer har glemt at informere os om deres nye adresser,

Hvad angår forsiden på hjemmesiden, er den åbenbart også vigtig.

Den 15. december gav vi besked på, at de, der skulle til VM i atletik i Finland til august, kunne rekvirere akkrediteringsskemaer hos mig. Deadline for at indsende akkrediteringsskemaerne var den 29. marts.

Jeg får stadig henvendelser fra DS-medlemmer, der skal til Finland, og som ønsker at blive akkrediteret. Naturligvis får de skemaerne tilsendt, og jeg håber, de når det, men det viser bare, at vi ikke selv er gode nok til at følge de anvisninger, vi får fra organisationerne.

Der bliver mere og mere akkreditering, hvilket foreningen støtter, fordi det kan give os bedre arbejdsforhold rundt om på nationale og internationale stadions, men en forudsætning er, at vi selv får klaret papirarbejdet.

Det, der er ligegyldigt for dig som læser af hjemmesiden, kan være væsentligt for det, der er hjemmesidens formål - nemlig at informere vore medlemmer om det, som netop de har brug for.

Det var et dødkedeligt svar - men vi vil gerne være en forening, der klæ'r danske sportsjournalister, så jeg håber, at også du, Michael Bjørn, er tilfreds.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]