Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Michael Bjørn -
Skrevet: 19. oktober 2005 kl. 01:57
Emne:

Jeg kan på de hidtidige indlæg forstå, at det er i orden at smugle 40 kg hash ind i Danmark og kneppe en 17-årig kokkedatter, hvis ellers man opfylder kriterierne om at være: en god og fortælleglad kollega med stor indsigt i næsten alle livets forhold.

Derudover skal man naturligvis vente med at fortælle om smugleriet (der vist uden overdrivelse kan henføres i kategorien storsmugling) til det er blevet forældet iht. dansk lov.

Ingen vil bestride, at dansk lov sætter den kriminelle lavalder til 15 år, men det gør bestemt ikke Leths svingen med cocken over for kokkedatteren lovlig i dansk forstand.

Paragraf 220 og 223 i straffeloven bør i hvert fald med i jeres overvejelser inden I totalt frikender manden og råber op om dobbeltmoral og offentlig gabestok.

§220: Den, som ved groft misbrug af en persons tjenstlige eller økonomiske afhængighed skaffer sig samleje uden for ægteskab med den pågældende, straffes med fængsel indtil 1 år eller, såfremt forholdet er begået over for en person under 21 år, med fængsel indtil 3 år.

§223: Den, som har... straffes med fængsel indtil 4 år.

stk. 2: Med samme straf anses den, som under groft misbrug af en på alder og erfaring beroende overlegenhed forfører en person under 18 år til samleje.

De paragraffer findes garanteret ikke i Haiti, men gør det handlingen mere rigtig, når nu man har "stor indsigt i næsten alle livets forhold."?

Hvis Leth er endt i gabestokken på torvet, har jeg det fint med det. Alt for ofte er tyendet endt der, så at herremanden står der denne gang, er helt i orden.

Det mener jeg - og det er min ret.

venhil

bjørnen

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]