Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Harvy Hansen -
Skrevet: 27. oktober 2005 kl. 17:04
Emne:

Det her drejer sig primært om kunstnerisk frihed – og ytringsfrihed.

Bogens titel antyder jo mildest talt, at vi ikke har at gøre med et perfekt menneske, men faktisk – ja hvorfor ikke - en fortælleglad kollega med stor indsigt i næsten alle livets forhold.

Læs dog for satan bogen og få en god oplevelse.

Det, der bekymrer mest, er den uværdige heksejagt og hellige forargelse. Selvom det er mig inderligt imod, må jeg bruge det billige argument: Hvad med EBs millionindtægt på massageannoncer ? Nu vi snakker hor.

Så i øvrigt på TV en kvinde (alderen nævnes ikke, men hun var ikke just teenager) , der så sagen fra en anden vinkel. Hvis hun fortalte sine veninder, at hun havde scoret en 18-årig tyr, ville de vise hende stor respekt, sagde hun.

Endvidere synes jeg da også at mindes flere kolleger, der gennem årene har pralet med lidt af hvert på det seksuelle område, når emnet kom på bane under kammeratligt samvær rundt omkring i verden. Ingen nævnt. Ingen glemt.

Drop dog dobbeltmoralen.

Hashen, tja. ? Datidens dekadente livsstil . Vi er vel generationen, der røg en joint eller to. Og nogle skulle jo smugle lortet ind i landet. Naturligvis en basker, at Leth erkender smugleriet, som han jo – hvis man nu har læst kapitlet Beirut - dybt, dybt, dybt, beklager .

En forside og en side mere på det var fint nok. Men så heller ikke mere.

Straffeloven kan vi altid slå hinanden i hovedet med, men selv den reneste Bjørn har vel – ligesom de fleste af os – gjort noget man ikke er stolt af.

Om man så skal skrive om det er en anden sag, men jeg mindes at EB i den første anmeldelse af bogen kaldte det modigt.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]