Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Michael Bjørn -
Skrevet: 4. november 2005 kl. 01:42
Emne:

Kære Harvy...

Vi er ikke helt enige - end ikke om, hvad vi diskuterer.

Hvis du har opfattelsen af, at jeg ville have stoppet Leths bog, har jeg forsømt min opgave.

Den her diskussion handler overhovedet ikke om kunstnerisk frihed eller ytringsfrihed. Naturligvis må Jørgen Leth da skrive, hvad han lyst til. Det kunne jeg aldrig drømme om at kræve forbudt - og det har jeg aldrig skrevet. Jeg glæder mig skam også til at læse bogen, når jeg når dertil.

---

Vi er også meget uenige om, at det er et billigt argument at trække massageannoncerne ind i debatten.

For det første er det slet ikke et argument. Så vidt jeg er orienteret, er annoncerne lige så lovlige som annoncer for Fiat Multipla. Hvis Berlingske Tidende bringer annoncer for den bil, må samme avis så ikke skrive historien om, at den dumper samtlige crash-test og er skyld i flere dødsuheld? Det er jo en totalt absurd argumentation.

For det andet er det ikke billigt. Damerne er ret dyre, har jeg hørt :-)

---

Straffeloven... Hmmm, den blev jo ligesom nødvendig at bringe på bane, da Ole Fink skrev, at han intet ulovligt havde foretaget sig i relation til dansk lov - et synspunkt, du tilsluttede dig ubetinget.

Naturligvis er jeg personligt ikke en skid mere ren end så mange andre. Den dag jeg skriver en bog om mit tyveri af slik for flere kroner hos Købmand Hjelholt i Ulbølle, forventer jeg til gengæld ikke, at nogensomhelst vil henregne de handlinger til at omfattes af min kunstneriske frihed - vorherrebevares.

---

Du mindes kolleger, der har pralet med lidt af hvert på det seksuelle område. Tjah...

Er det mon i virkeligheden her, hunden er begravet?

Når mænd flokkes for at forsvare Leths kneppen med kokkedatteren kunne det dække over det håb, han giver os alle. Tænk at en mand i den alder kan score så ung en tøs! Wauw... Det stiver os af, bogstaveligt talt.

---

venhil

bjørnen

---

PS! Er det ikke underligt, at antallet af 17-årige piger, der 'falder pladask' for mænd i 60'erne er omvendt proportional med styrken af et lands sociale sikkerhedsnet?

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]