Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Poul Erik Andersson -
Skrevet: 20. juli 2006 kl. 18:40
Emne:

Ind imellem kan man læse nogle ganske slappe pressemeddelelser på vores hjemmeside.

Nu sidst opfordrer SIF journalisterne til at komme til Silkeborg og støtte hjemmeholdet i kampen mod FCK. Oven i købet får vi en lang liste over nye sponsorer og konkurrencer, vi kan deltage i.

Det er klart, at den alenlange pressemeddelelse er en kopi af den meddelelse, som sendes ud til sponsorerne, men hvor er den nedre grænse for, hvad DS skal modtage?

Tommy vil sige, at han ikke har tid til at gennemlæse alt, hvad der kommer til os, men jeg synes efterhånden, at håndbold- og fodboldklubber i for høj grad sætter en ligegyldig dagsorden med al deres pjat og tingeltangel. Det handler mere om, hvad der foregår i VIP-lounge end på banen.

Til gengæld viser det også, hvor naive klubbernes informationsmedarbejdere er, for de kan næppe tro, at DS-medlemmerne bruger noget af det intetsigende stof, som nu f.eks. Silkeborg IF har sendt. Dog interessant, at der er jordbærtærte til kaffen……

Meddelelsen indeholder intet om arbejds- og parkeringsforhold, men undskyldningen kan være, at varmen p.t. sætter fornuften på standby.

Poul Erik Andersson

PS: Undskyld at jeg forstyrrer sommerstilheden på debatsiden.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]