Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Kasper Lindberg -
Skrevet: 14. august 2006 kl. 15:35
Emne:

Søndag var der DM-finaler i beachvolley. Der var omkring et minuts indslag i TV2 Sporten. Det handlede om regnvejret. DR Sporten nævnte ikke begivenheden, som mig bekendt heller ikke har fået nogen nævneværdig omtale i nogen landsdækkende aviser.

For et par uger siden skiftede Kristian Knudsen til de tyske mestre, Friedrichshafen. Et klubskifte, der vel kan sammenlignes med, at Christian Poulsen kom til Bayern München. Jeg har ikke set klubskiftet nævnt i nogen medier.

Disse to eksempler leder mig til et par spørgsmål:

Er det en journalistisk prioritering, der ligger til grund for, at disse sportsbegivenheder stort set ingen omtale får i medierne? I så fald vil jeg gerne høre nogle begrundelser for, hvorfor de ikke er væsentlige.

I modsat fald vil jeg så nok spørge, hvorfor der i sportsjournalistik ikke ligger en journalistisk prioritering, hvor man for eksempel vurderer, hvilke begivenheder der er væsentlige nok til at få omtale.

Med venlig hilsen

Kasper Lindberg

Informationsmedarbejder

Dansk Volleyball Forbund

P.S. Jeg er naturligvis ikke medlem af jeres forening, men følger med på siden og har fundet kodeordet i et af jeres blade. Beklager, hvis jeg dermed har overtrådt reglerne, men jeg synes, det er en interessant debat, som måske endda kunne gøre mig bedre til mit arbejde.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]