Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Finn T. Jensen TV 2 Sporten -
Skrevet: 22. juli 2007 kl. 13:19
Emne:

Efter at have forsøgt at markere to pointer, nemlig dels, at jeg mener vores formand måske ind imellem overspiller sin rolle som linselus (ved godt, at du er inviteret Steen, men man kan jo også overveje at afslå invitationer ind imellem) og dels, at jeg ikke synes, det altid er betimeligt, at formanden udtaler sig "Formand for Danske Sportsjorunalister" .... er jeg blevet mødt med beskyldninger for at "føre hetz", "være smålig", "at afspore den egentlige debat", "at tale mod bedre vidende" samt "at udøve citatfusk".

Samt en - forhåbentlig humoristisk - antydning af, at jeg skulle være dopet.

Jeg føler mig på denne baggrund kaldet til at afslutte min deltagelse i denne debat, idet jeg aldrig har været ude i nogen af de ærinder, hverken Ankerdal selv eller Jesper Caruso beskylder mig for.

Med stor undren og beklagelse må jeg i stedet konstatere, at man i dette forum ikke er specielt velkommen i forhold til at hæve en kritisk røst uden at det afstedkommer frøkenfornemmelser a la "så kan du da bare selv stille op til formandsvalget".

Et argument, jeg finder noget ude af proportion, idet jeg absolut intet har at indvende mod Steen Ankerdals embedsførelse.

Jeg havde som nævnt blot to små pointer. De er hermed fremført. I rest my case.

kh/Finn T. Jensen

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]