Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Klaus Egelund -
Skrevet: 27. august 2007 kl. 11:34
Emne:

Jeg var til Horsens-kampen i går. Et sandt mareridt. Ganske som frygtet. Heldigvis kan jeg forstå, at pressen bliver rykket så snart langsiden er forsvarlig at benytte, så det bliver formentlig kun næste kamp - mod Esbjerg, hvor det bliver lige så usselt.

Men jeg tilslutter mig tanken om at oprette et problem-katalog omkring fotografer og journalisters arbejdsforhold. Det stinker i Århus, Esbjerg og Randers. Hvor grelt det er varierer selvfølgelig, og jeg føler faktisk, at det ikke bør være uoverskueligt at gøre forholdene tålelige. Det handler primært om, at der bliver handlet. Der er det oplagt at DS samler trådene.

Det vigtigste i den her sammenhæng mener jeg er, at vi også peger på et sted som kan tjene som forbillede omk arbejdsforholdene. Herning, Viborg og Aalborg er vel gode kandidater.

Samtidig synes jeg at det efterhånden bevæger sig derhen, hvor vi som forening også bliver nødt til at foregribe udviklingen og simpelthen blive enige med især Divforeningen omkring presseseancerne efter kampene. Det kan være regulære mixed zoner - eller andet. Som det er nu så bliver der i hvert fald kun lyttet til de ønsker som dem med penge i baglommen har.

... godt bjæffet, unge Q.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]