Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Tobias Hertz -
Skrevet: 13. maj 2008 kl. 21:48
Emne:

Jeg tilhører gruppen af tidligere medlemmer af DS. Jeg meldte mig ud fordi jeg ikke længere kunne se nødvendigheden af - eller argumentet for at være medlem af foreningen. Nu kan jeg så læse at foreningen kæmper for at tvangsindlægge mig igen.

Som ansat på TV2 Sporten er sportsjournalistikken mit daglige arbejde. Derfor undrer det mig at DS forsøger at overtale fodbold-verden til at kræve medlemsskab af DS tilgengæld for adgang til stadion.

Det er et uklædeligt forsøg på at udelukke journalistiske kolleger fra at udføre deres arbejde - og ikke mindst et forældet og ubehageligt forsøg på at tvinge sportsjournalister der har valgt ikke at være medlem af DS til at blive det.

Et medlemsskab af DS gør ikke en journalist hverken bedre eller vigtigere end en kollega der ikke er det. Selvom man i foreningens foreløbige indlæg i dette debat-forum får en klar fornemmelse af at det er sådan man ser på tingene internt i DS.

DS forsøg på at tiltvinge sig et journalistisk herredømme over SAS-ligaens stadions er både ubehageligt og uheldigt. Og jeg håber at de mange gode og fornuftige kolleger der er medlemmer af foreningen vil gøre en indsats for at få stoppet DS-toppens forsøg på at tvinge medlemsskab ned over hovederne på alle sportsjournalister.

Danske Sportsjournalister burde i stedet acceptere at der bliver flere og flere medier der dækker sportens verden og derfor kæmpe for flere pladser på stadion - i stedet for at kæmpe for at udelukke de kolleger der ikke har valgt et medlemsskab af DS.

Internet journalistens arbejde er lige så vigtigt som DS-medlemmets.

mvh

Tobias Hertz

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]