Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Klaus Egelund -
Skrevet: 14. maj 2008 kl. 00:19
Emne:

Jeg kan kun bifalde en bedre styring med adgangen til presse-faciliteter. Det kan ikke passe, at man skal sidde og skæve rundt i et presserum og kæmpe med sin stille forundring over det persongalleri, der tegner sig.

Af samme grund synes jeg egentlig, at forslaget med at afkræve pressekort og DS-kort, når der søges akkreditering er en elegant måde at gribe et spirende problem i opløbet.

Det handler efter min opfattelse ikke om, at holde internettet ude. Det handler om at sikre, at presse-området befolkes af folk, der er uddannet til det. Jeg vil til enhver tid anfægte, at jeg placeres i samme bås som Elektriker-Jørgen, der lige har fået den fikse idé at lave hjemmesiden ligavupti.com for at få gratis adgang til nogle fodboldkampe.

DS skal varetage sine medlemmers interesser. Jeg synes det sker på glimrende vis i denne sag.

Ang. snakken om tvunget medlemsskab...? Tjah, det var vist et af TV2's kendte sports-ansigter, der før pokalfinalen i år i presserummet udbredte sig om, at vedkommende ikke kunne se nogle 'fordele' ved at være i DS. Så jeg synes det afspejler rettidig omhu, at DS klarlægger hvilke fordele, der er ved at være med.

Jeg er medlem af DS, fordi jeg mener, at 'samlet gør stærk.' At have et samlet talerør som kan agere kvalificeret sparringspartner over for organisationer og politikere. Den tanke støtter jeg, og jeg opfatter også alle dem, som vælger at stå uden for, som egoister, som snylter på det arbejde, som DS laver. Jeg så gerne, at DS var endnu stærkere. At den reelt havde 100 procent tilslutning blandt landets fuldtids sportsjournalister for at give den endnu mere pondus. Af samme grund synes jeg det er til grin, at ikke-medlemmer angler om, at deres interesser tages i ed. I har jo netop valgt at stå alene.

Og herregud. Så er det årlige kontingent da heller ikke nogen herregård.

DS-kortet som adgangstegn til Superliga-kampe er så heller ikke noget nyt - uanset hvor meget hr. Hertz præver at markedsføre den vinkel. Den regel har været der længe. Den er bare aldrig blevet håndhævet. Og det kan ikke-medlemmerne så glæde sig over... indtil nu.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]