Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Jesper Krusell -
Skrevet: 16. maj 2008 kl. 21:50
Emne:

Jeg vil ikke gentage Christian Heides argumenter, som jeg synes rammer hovedet på sømmet, men blot slå fast, at jeg ikke har det fjerneste imod DS eller DS' arbejde, og jeg er selvfølgelig med på, at DS skal varetage DS-interesser og intet andet.

Jeg påpeger blot, at kort-planerne alt andet lige begrænser ikke-medlemmers adgang til de danske stadions til trods for at det arbejde, vi laver, er det samme som jeres. Hvis det forslag bliver gennemført, vil DS reelt holde seriøst arbejdende kolleger ude af de danske stadions. Hvis DS træffer det valg med åbne øjne, er det vel sådan, det er, og så må jeg jo følge hr. Anders Kampers (hej Anders - længe siden) råd og få min arbejdsgiver til at betale for et medlemskab. Jeg er bare ikke sportsjournalist (lige for tiden), men fred med det.

Jeg kunne bare godt tænke mig at få svar på, om formålet reelt er at rydde op derude eller tvinge folk ind i en forening, de - alle foreningens kvaliteter ufortalt - ikke har brug for. Har foreningen brug for mig?

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]