Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Hans V. Jensen -
Skrevet: 17. maj 2008 kl. 21:55
Emne:

Nu ved jeg godt at jeg er en lille fisk og har et ben i hver lejr. Men jeg synes det er at skyde gråspurve med kanoner når man fremhæver kontingentet som en grund til at skal have sin arbejdsgiver med ind over at betale. Det lyder lidt for fattig i mine ører. Få det nu bare betalt, hvormed man samtidig slår to fluer med et smæk, idet kortet så er til stede for det man sendt ud for. Så har medlemmet sit på det rene og foreningen får noget igen for deres gode indgangsvinkel til det. Ellers kunne de lige så godt lade være med at udstede noget kort til fælles formål?

Jeg er helt på linje med, at det er klubberne der suverænt bestemmer hvordan og hvem de lukker ind. Min erfaring efter mange års tjeneste i en superligaklub siger mig også bare, at det langt fra er alle klubber der tager det emne lige seriøst. Jeg tror man vil opleve mange forskelligheder, som DS desværre ikke rigtig kan dæmme op for. Det er primært i de klubber som har ansatte eller har skolet noget personale til pressen, hvilket bare langt fra prioriteres lige højt i alle. Det er i virkeligheden der problemet ligger.

Jeg er selv ”udlært” gennem min klub og ved derfor også hvor meget klubberne trækker på de folk der kan trækkes på for at få hjemmesiden opdateret. De folk skal jo af gode grunde også have plads. Og det er endda klubbens egne. Det er igen et spørgsmål om prioritering, som jeg til gengæld også mener de mere uddannede med kort må respektere.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]