Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Flemming Olesen -
Skrevet: 29. maj 2008 kl. 15:15
Emne:

Kort svar

Tobias Hertz er god til at forvanske tingene, og han og jeg læser tilsyneladende ikke på samme måde.

Derfor blot disse korte replikker fra mig:

- Jo, Tobias, du bebrejder DS, at vi kæmper for bedre forhold for vore medlemmer, når du anfægter vort svar til klubberne.

- Nej, Tobias, vi i DS gør os ikke til dommere over, hvem som arbejder seriøst på stadion. Vi siger, at dem, som fremviser et DS-kort, dem står vi inde for. De øvrige kan være lige så seriøse - men det er ikke vort bord.

- Jo, Tobias, det er klubberne - suverænt - som afgør, hvem som skal have adgang til pressepladserne. Det er ikke noget, vi "pakker ind". Vi giver råd til klubberne, når nu vi bliver spurgt. Og følger klubberne vort råd, ja så kommer det - måske - til at gå ud over ikke-DS medlemmer. Men du skal altså forstå, at klubberne naturligvis er frie til at lukke alle de journalister ind, de ønsker. Det anfægter vi ikke. Og vi "tørrer" i særdeleshed ikke noget af på klubberne - for det er deres produkt, ikke vores. Og noget, der ikke er vores, kan vi af gode grunde ikke få et "monopol" på, som du udlægger tingene.

Jeg skal ikke trætte med flere indlæg i denne debat, da en fortsat argumentation sandsynligvis også blot vil være en gentagelse af tidligere synspunkter.

Venligst

Fl. Olesen[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]