Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Lars Werge -
Skrevet: 14. august 2008 kl. 10:41
Emne:

Det er kun få minutter, siden jeg skrev en historie til ekstrabladet.dk om dagens aflysninger af OL-roning.

Den historie kaldte jeg 'Roning udskudt på grund af druknefare', og selv om jeg mener, man bør kunne ane smilet i øjenkrogen, så er det et lille step i samme retning som den, unge Philipsen angiver som farefuld i et tidligere indlæg.

I virkeligheden er dette indlæg lige så meget en opbakning til Philipsens sobre kommentar til status lige nu. Skrevet af en journalist, der også kan falde for fristelsen, og som for nylig lagde navn til historien 'OL-babe klar til bøde' (også ekstrabladet.dk) om svømmeren Jeanette Ottesen, der ved OL om nødvendigt ville betale sig fra at bryde unionens sponsoraftale med Arena, fordi hendes Speedo-dragt passede hende bedre.

For det, som for så meget andet, undskylder jeg naturligvis. Men jeg gør det samtidig med, at jeg bakker op om Ph's ønske om en diskussion af tingene.

Det klæder vel i virkeligheden branchen dårligt, at vi kan skændes lidt om medlemsforhold og adgangsveje til stadionerne, men de mere dybtgående problematikker, der går på tværs af medierne, er vi tilsyneladende ikke glade for at vende i det offentlige rum?

Stor hilsen

Lars W. - pt. i druknefare i Beijing...

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]