Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Peter Troelsen -
Skrevet: 12. september 2008 kl. 21:56
Emne:

Tillad mig at lade min mening komme til offentlighedens opmærksomhed. En sportsmand, der har sin daglige gang bland politikerne i landets lovgivende forsamling, må vel være den rette til at give en kommentar om ligheder og forskelle.

I min verden, altså den politiske, var det en veritabel katastrofe at en minister ikke havde den store lyst til at blive svinet til af pressen. Og det var jo et valg fra ministerens side der ikke tog de store kegler hos pressen.

Nu laver en forkælet fodboldspiller i form af Jon Dahl så en presseboykot fordi han mener at han er blevet uretfærdigt behandlet, og hvorfor i alverden skulle det så være i orden, når man som minister ikke kan tillade sig noget sådan.

Jon Dahl, tag du at gøre dig selv, og danskerne i al almindelighed, at komme i form til at deltage i noget der er højere rangeret end den jyske serie 6 inden du begynder at sætte dig til dommer over hvem der skal tale med pressen og hvem der ikke skal tale med pressen. Hvis ikke denne primadonna kan finde ud af at opføre sig anstændigt, så må Morten Olsen gøre ham opmærksom på det, allerhelst ved at fravælge ham til internationale opgaver indtil han er i en form der kan matche et medlem af den lovgivende forsamling.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]