Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Poul Erik Andersson -
Skrevet: 27. januar 2009 kl. 20:07
Emne:

På indkast.dk læser jeg følgende:

Fodboldsitet vil gerne fortsætte den positive udvikling.

I øjeblikket hedder Danmarks hurtigst voksende fodboldsite - Indkast.dk – og for at forsætte denne positive udvikling, vil vi gerne udvide antallet af ulønnede journalister med tiltrædelse snarest muligt.

Der er tale om mindst seks timers vagt fordelt på to valgfri perioder i løbet af ugen, og ellers får journalisterne – med tiden – adgang til Indkast.dk’s store netværk blandt spillere, trænere, ledere og agenter, som kan bruges udover dette.

Derudover er det vores forventning, at ansøgerne er klar til indgå i et fodboldfællesskab, hvor alle tager del og straks får store ansvarsområder. Desuden forventer vi, at I er i gang med eller har gennemgået en videregående uddannelse og dermed er mindst i starten af tyverne. De største krav er naturligvis, at du kan skrive korrekt dansk og har en alsidig viden indenfor international fodbold.

Har du spørgsmål, kan du ringe til Torsten Brix på 25 33 59 59 eller maile til bold1@indkast.dk, hvortil ansøgninger og et CV også skal sendes.

Skrevet af Torsten Brix [2009-01-26 10:22:00]

Min kommentar: Det er altså muligt at få både arbejde og falsk titel, bare man accepterer at arbejde gratis. Det er en køn fremtid, vi kan se i det fjerne, idet vi må tro, at flere kolleger i de kommende år bliver arbejdsløse.

Hvordan kan sådan noget foregå i Danmark 2009. Iøvrigt må de kommende "journalister" vide, at de ikke får adgang til superligakampe, da de ikke opfylder de journalistiske krav. Kunne man forestille sig, at DS lige tog en snak med den kreative redaktør, der helt åbent spiller på folks forfængelighed for at komme lidt frem i rampelyset.

Med venlig hilsen

Poul Erik Andersson

"Anderssons Bureau"[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]