Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Kjeld Lundbæk -
Skrevet: 10. marts 2009 kl. 19:42
Emne:

For få år siden forsøgte jeg mig med et attentat mod de legater, der udbetales hvert år på generalforsamlingen i den festlige klub af aktive DS-medlemmer.

Milde mammon - hvad har han gang i, messede veteranerne, som vel efterhånden har fået disse legater fire-fem-seks gange hver, fordi de sammen med bestyrelsen udgør flertallet af de medlemmer, der har tid til at bevæge til Pile Allé i København på en hverdag (læs: arbejdsdag) midt i ugen.

Kan bestyrelsen virkelig ikke finde en anden og mere retfærdig måde at blive af med disse penge på?

Uanset hvordan I vender og drejer generalforsamlingen, om den bliver holdt i København eller Odense, så er og bliver det de samme (alt for få) personer, der møder op. Dels på grund af geografien, dels på grund af arbejde. Og hvorfor fa’n skal de rende med ”vores” penge år efter år?

Så var det næsten bedre, at Danske Spil (for det er dem, der betaler gildet) brugte legatpengene til en forhøjelse af præmierne til de DS-medlemmer, der gratis udfører det ugentlige arbejde med at udfylde 18 Blades Tips-kuponerne.

Bevares, arbejdet er ikke stort, men forpligter trods alt mere end at møde op til den årlige generalforsamling ”lige henne om hjørnet” én gang om året.

Og hvordan gik det så i øvrigt med attentatet?

Jo, havde bestyrelsen, som grundlæggende gik ind for mit forslag om en anden måde at fordele de 10.000 legat-kroner på, ikke fremsat et meget lidt gennemtænkt ændringsforslag, havde flertallet været hjemme.

Nu var der stemmelighed omkring mit forslag, som dermed bortfaldt - sammen med forslaget fra bestyrelsen. Til stor lettelse for Troelsen, Herbert m.fl.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]