Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: poul erik andersson -
Skrevet: 22. september 2009 kl. 20:20
Emne:

Københavnske veteranjournalister var i dag inviteret til foredrag og rundvisning på Ritzaus Bureau i Store Kongensgade. Det var en dejlig fornemmelse at være i et hus, der emmede af journalistik som de fleste af os kan lide det. Ritzau er i dag en moderne virksomheder, der kan tilbyde kunderne 50 forskellige muligheder for abonnement.

Således beriget på den journalistiske sjæl var det noget af en nedtur at komme hjem og klikke ind på sporten.dk. Her tilbydes jeg at være med til at stemme om en kåring af landets lækreste kvindelige sportsvært. En babe-dyst, (ikke mit udtryk) der følges op med ordene: Hvem er favorit, og hvis jeg ikke havde fattet budskabet, får jeg lige denne med på vejen: De er de ultimative drømmekvinder!

Det er altså mandlige kollegaer – vores kollegaer i DS – der sidder og laver en sådan konkurrence, hvor de vurderer deres sideordnede kvindelige kollegaer på udseende og ikke en skid om deres dygtighed på jobbet.

Man trækker vores stofområde ned på et niveau, hvor det Berlingske Hus ikke tør tro på, at Caroline Wozniacki, Michael Maze og Mikkel Kessler kan sælge produktet. Nu skal vi altså i en skønhedskonkurrence bedømme de kvindelige studieværter på landets Tv stationer.

Hvis du ikke er orienteret, er listen her i vilkårlig rækkefølge:

Heidi Frederikke, TV2, Ulla Essendrop, TV2, Tina Mûller, TV2 sport, Mette Cornelius, TV3+, Maria Yde, DR, Camilla Martin,TV3+ og Line Bilenberg, Canal 9.

Hver kvinde får et lille resume med kvalmende ordstilling. Denne er om Frederikke: Hun var i mange år det blide ansigt, når man vågnede op til sportsnyhederne på TV2.

Nu spekulerer jeg på, om vores kvindelige kollegaer bare læner sig tilbage og spændt følger konkurrencen, eller om de sammen gør vrøvl over en sådan nedvurdering. Og kære m/k kollega: Hvad er din mening?

Det Berlingske Hus burde efter min mening skamme sig!

Poul Erik Andersson[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]