Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Camilla Martin/Mette Cornelius -
Skrevet: 25. september 2009 kl. 00:00
Emne:

Da sportsjournalister åbenbart er blevet så populære, at billeder med dertil hørende poetiske beskrivelser sendes til afstemning om alt andet end deres journalistiske evner, synes vi da, det er synd for vores mandlige kolleger, at det kun er den kvindelige del af vores lille branche, der nyder denne opmærksomhed. Da den originale idé er opstået hos kollegerne fra sporten.dk, er det vel på sin plads at sende tjenesten retur.

Babe-dyst: Hvem er favorit?

Vær med til at kåre landets lækreste sportsjournalist

De er de ultimative drømmemænd. De ser hamrende godt ud, og så har de samtidig forstand på sport. Men hvem er egentlig Berlingske-koncernens frækkeste sportsjournalist?

Camilla Martin og Mette Cornelius lader nu det allerbedste dommerpanel om at foretage valget, nemlig jer der beundrer drengene deres poesi dag efter dag i Berlingske Tidende, BT og på Sporten.dk.

Vær med til at kåre vinderen, som så senere på ugen vil blive præsenteret for afstemningens resultat. Klik dig igennem præsentationen, find din favorit og afgiv din stemme, når du har været igennem alle de smukke billeder.

MICHAEL QURESHI

Denne mørke skønhed kan erobre de fleste kvindehjerter, når hans foto akkompagnerer bylinen Michael Qureshi.

Souschefen med kælenavnet Q er en sand damernes ven med en farverig fortid på både Viasat Sport, og især M!, hvor piger, party, porcher og porno vist var specialet.

En ægte Aalborg-dreng med model-look, som dog har skiftet Nordjylland ud med det lidt smartere København.

MORTEN CRONE SEJERSBØL

Charme, selvtillid og lækkert hår er bare nogle af superlativerne, man kan klistre på denne hunk af en fodboldredaktør.

Kække Morten Crone Sejersbøl er 31 år gammel, og har en fortid på det nedlagte fodboldblad Forza. De seneste år har han huseret på BT i flere roller og kun med en enkelt, men meget kort afstikker til tv-verdenen.

En rigtig Gilleleje-dreng med dametække og fingeren på pulsen.

JACOB STAEHELIN

Selv om han i dag runder de 37 somre, kommer vi ikke uden om denne charmetrold af en sportsredaktør.

Jacob Staehelin – med det kønne og naturlige look - er BT-redaktionens anden fedtede Aalborg-dreng, og hans drengede, men lumre blik får os kvinder til at købe avisen i håb om, at redaktøren igen i dag har en holdning til noget, så vi kan savle over hans billede – de forhåbninger skuffer han sjældent.

Vi har kun et tilbage at ønske: Knap skjorten lidt mere op, når du er gæstetaler på tv, Jacob:-)

FLEMMING FJELDGAARD

32-årige Flemming Fjeldgaard er rosinen i pølseenden, men hvilken rosin!

Vi elsker ham for hans lidt søvnige og altid ubarberede look og hans velvalgte britpoppede tøjstil. Men også hans talegaver holder vi af, så man har jo lov at håbe, at der snart bliver meget mere tv-tid til Hr. Fjeldgaard.

Berlingske Tidendes sportsredaktør har været lidt omkring i den danske sportspresse, men ser foreløbigt ud til at være faldet til ro på morgenavisen.

Stem, stem, stem, og lad den frækkeste sportsjournalist vinde..[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]