Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Tommy Poulsen -
Skrevet: 2. februar 2010 kl. 01:16
Emne:

Tak til Morten Juhl for et sagligt indlæg omkring medlemsbladet.

Det er en kritik, der giver anledning til endnu engang at opfordre medlemmer til at tage en tørn med bidrag til "Den Gyldne Pen".

Alle artikler og fotos kommer fra ulønnede medarbejdere, der velvilligt stiller sig til rådighed med frivillig arbejdskraft.

Det er et puslespil at få brikkerne til at falde på plads.

Før hvert nummer lægger jeg en plan for, hvad der vil være det ideelle, og for hvad der er muligt.

Det er ikke altid, tingene lykkes, men ved at løfte i flok er vi nået frem til at lave et medlemsblad, som vi får mere ros end ris for.

Svenskerne er dybt misundelige på det produkt, vi udgiver tre gange om året.

Da alt laves ved frivillig arbejdskraft, må vi klare os med begrænsede journalistiske ambitioner.

Allerede i planlægningen tager vi højde for, at det skal være overkommelige opgaver for de ulønnede medhjælpere.

Vi kan ikke tage dem ud af deres daglige arbejde i flere dage for at lave store projekter, men vi har mødt stor velvilje med overkommelige opgaver, oftest portrætinterviews af personligheder, og dem har vi heldigvis mange af i vores branche.

Kurt Stendal er en af dem, og jeg glædede mig over et velskrevet portrætinterview af en personlighed, der dels har en fortid som fodboldstjerne, dels havde en vigtig historie at fortælle.

Vi møder stor velvilje fra fotografer, og som Morten Juhl, der tidligere har hjulpet os flere gange, så rigtigt påpeger, bør alle fotos være taget af professionelle fotografer.

Det tilstræber vi naturligvis også.

Vi har imidlertid en tidsfaktor, der skal overholdes.

Det gælder deadline og produktionstiden på bladet, og det gælder de ulønnede hjælperes private tidsplan med alt, hvad dertil hører.

"Den Gyldne Pen" er et produkt af det muliges kunst, og de sidste, der fortjener kritik, er dem, der har taget en tørn for bladet og dermed for foreningen.

Jeg er dybt taknemmelig hver gang, jeg får en hjælpende hånd fra de skribenter, du kan se i bladet, og jeg kan forsikre om, at vi gør, hvad der er menneskeligt muligt for at få de bedste emner, de bedste artikler og de bedste billeder i medlemsbladet.

Skulle du være en af dem, der gerne vil tage en tørn, hører jeg gerne fra dig på min mailadresse top@horsens-folkeblad.dk.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]