Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Poul Erik Andersson -
Skrevet: 23. oktober 2011 kl. 14:49
Emne:

Der er noget, der undrer mig omkring dækningen af fodbold i diverse medier.

Jeg sidder lørdag aften og venter på at se Malaga-Real Madrid kl. 20 på kanal 6. I stedet spiller Liverpool-Norwich, og der er 25 minutter tilbage af kampen, hvor kommentatoren fortæller, at man nok skal vise målene, hvis der scores i det spanske. Det gør der to gange, og efter 25 minutter kan vi i fuld længde se den kamp, kanal 6 har annonceret i dagspressen.

Undervejs fortæller et skilt, at man i næste uge vil vise 2. halvleg af Chelsea-Arsenal – altså en halv kamp. Dog godt, at seerne ikke spises af med 1. halvleg.

Jeg betaler 5000 kroner til den store pakke hos You See, men får altså kun halve kampe.

Da FCK for nylig spillede 2-2 med Hannover, gik jeg på biblioteket for at læse om kampen i BTs store 12 siders sportstillæg. De reklamerer endda med, at de har de bedste sportssider i Danmark.

Men jeg kan ikke finde noget referat. Efter nogle minutter støder jeg på en mikroskopisk tekst, der lakonisk meddeler, at kampen sluttede så sent (kl. 23), at man ikke kunne få den med i avisen. Der henvises til sporten.dk.

Hvor ynkeligt…

Berlingske Tidende forlanger 4498 kroner for et årsabonnement, men også her er deadline det ømme punkt, så jeg holder mig til gratisaviserne. Det kræver at jeg går 2 x 750 meter til Skovbrynets S-station, men så er jeg også sikker på i MetroXpress at få samtlige resultater, der aftenen forinden er opnået frem til kl. 23.30. Glimrende sportsavis.

Ved årsskiftet skal jeg betale yderligere 300 kroner for at kunne se TV2, og hvis jeg vil fortsætte med om natten at lytte til P1, skal jeg købe mig en DAB radio. Alle mine andre radioer er til skrot. Hvad ender det med?[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]