Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Jørgen Schouboe -
Skrevet: 29. januar 2013 kl. 17:09
Emne:

DEBAT er ikke sagen for danske sportsjournalister, i hvert fald ikke på DS' website. Det kan konstateres på nedenstående baggrund:

I april 2009 noterede Poul Erik Andersson, en muligvis irriterende, men ret flittig debattør, at året (2009) foreløbig KUN havde givet 20 debatindlæg på sitet. I de følgende 8½ måneder blev tallet sat op til hele 36.

I 2010 dalede det samlede tal for året til 18, i hele 2011 bragte Debatforum 10 indlæg, og i fjor (2012) sattes så den foreløbige bundrekord med 3 - tre - selv om året jo var længere end de tre foregående.

Tilsammen altså 31 debatindlæg på de tre kalenderår siden udløbet af 2009 = 1096 dage.

- - -

Måske skriver dagens journalister for mange 'kommentarer' i spalterne, så de ikke har energi tilbage til at ytre sig i DS-regi?

- måske tør de ikke åbent stå ved deres faglige meninger i en kollegial sammenhæng, men foretrækker at småbrokke for det velkendte publikum hjemme på redaktionen?

- måske er sportsjournalister generelt for meget 'mimoser', som hverken tør give eller tage en lussing eller tre i et debatforum som DS'?

- eller man skal måske have solgt sin identitet til facebook og/eller twitter for at lytte med?

Ærgerligt er det under alle omstændigheder at konstatere dette hul i DS-medlemmernes og andre interesseredes indbyrdes kommunikation.

Med de bedste hilsner til min gamle forening fra Jørgen Schouboe, tidl. RB, DR, DIF, Information, DTF og ritzau igen (nu med lille 'r') - samt DS-medlem gennem +30 år...

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]