Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Jan Løfberg -
Skrevet: 23. januar 2014 kl. 18:07
Emne:

Lige nu føler jeg mig som blogger. Jeg skriver, og der er formentlig ikke en sjæl i kongeriget, der gider reagere på mit indlæg. Hvorfor? Fordi vi befinder os i et dødt debatforum her på hjemmesiden.

Derfor føler jeg med nutidens bloggere (uden sammenligning i øvrigt!). Nogle af kongerigets bedste skribenter sidder i timevis foran deres computere og tænker tanker (= fornemmelser) om danskernes gøren og laden. Selvfølgelig uden at tale med folket, for så er man jo åbenbart ikke værdig til at være blogger.

Nu har jeg set lidt på de førende aviser, og der findes sågar bloggere, der skriver om sport. Fint. Men... Det interesserer hverken læsere eller kolleger. Hurra for Danmark. Hurra for journalistikken. Hurra for det frie ord.

Jamen hvorfor beklage sig? Det gør jeg sandelig heller ikke. Jeg synes, det er fantastisk, hvad disse meningsdannere (=bloggere) kan nå frem til uden at bevæge sig ud i samfundet. Åh nej, det er ikke rigtigt. Når de skriver om den virkelige verden, så tager de udgangspunkt i deres eget univers. Vi hører om bleskift og meget andet godt – det giver alle os andre en følelse af skribentens nærvær.

Hvad er konklusionen på mit indlæg? Ingen. Formentlig går der et stykke tid, inden nogen ser det. En reaktion? Jo da... hvis bare én blogger føler sig ramt.

Godt nytår.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]