Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

B.T. online

Torsdag d. 9. december 1999


B.T. online satser på sporten

Efter mere end et halvt års udviklingsarbejde er B.T. endelig kommet på Nettet med en rigtig web-avis.
B.T.online, på adressen www.bt.dk, er - naturligt nok for en avis, der kalder sig for "Danmarks Sportsavis" - centreret omkring sport, selv om brugerne også kan finde andre af døgnets nyheder, TV-guide, vejrudsigter, Dit B.T. og meget
mere på sitet.

Foreløbig præsenterer vi hver dag et udvalg af avisen B.T.s historier - i en form, som vi prøver at tilpasse det nye medie. Men vi tager en gang imellem også et stort spring ud i det for os endnu ukendte og prøver på at bringe nyheder med lynets hast. En af de indlysende fordele ved Nettet.

Vi har også haft en anden af Internettets geniale muligheder i baghovedet, da vi udviklede B.T.online: Database-baseret resultatformidling.

Med undgangspunkt i de resultater, der indsamles af Berlingske Tidende og B.T.sportens fælles resultatredaktion udnytter vi den database, de har opbygget, til en - i al beskedenhed - temmelig omfattende og særdeles interaktiv
resultatformidling.

Det kan godt være, at brugerne skal klikke på det røde spørgsmålstegn i "Resultatbørsen", før de helt fatter, hvad man kan med den database. Men så bør de også kunne liste deres alle favoritholds tabte udekampe i sæsonen. Eller
uafgjorte hjemmekampe. Eller kampe, hvor der er scoret mod deres yndlinge. Eller kampe, hvor holdet har fået point. osv. osv.

Et godt værktøj, også for tipperne, som i "Resultatbørsen" nemt og logisk kan se "formkurven" for et hvilket somhelst hold i databasen ved f.eks. at liste holdets kampe hjemme, ude eller totalt - og i tilgift samtidig se, hvem holdet
bliver ved med at tabe til!

Vi præsenterer for øjeblikket mere end 60 ligaer i alt. Fra den skotske 2. division til Italiensk Serie A-fodbold. Fra svensk Elitserie ishockey, tilspansk 1. divisionshåndbold - og har sågar fået plads til dansk basketball, volleyball og bordtennis.

For mange af ligaerne har vi kampfacts og dermed også topscorerlister, ligesom brugerne kan se ugens program.
Faxe Kondi Ligaen har selvfølgelig fået ekstra features, hvor vi præsenterer hold og spillere, samt alle de facts, som du kan finde i avisen B.T. efter hver runde - inklusiv vore skrivende kollegers vurdering af spillerne.

Spillerne får også fornøjelse af tips-eksperten Torben Sørensens fede fiduser i Spil&Vind på B.T.online, hvor tipstjenestens odds og kampenes resultater opdateres jævnligt, ligesom hestesportens tips- og resultatlister befinder sig i det univers.

B.T.online redigeres af tre fastansatte medarbejdere, alle medlemmer af Danske Sportsjournalister: Niels O. Hansen (kendt billard-haj). Hans Jensen (haj - kendt for tusinde ting, bl.a. tidligere formand for DS) og Finn Hansen (haj-føde!).

Vi var ikke først på Nettet - måske endda nogle af de sidste.
Men vil satte os som mål i hvert fald ikke at være blandt de ringeste.

Vi håber, at sports-Danmark synes, at vi er blandt de bedste.

Venlig hilsen
Finn Hansen
chef, B.T.online
fh@bt.dk