Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyhed

Fredag d. 10. december 1999

Den opmærksomme læser af hjemmesiden har opdaget, at vi på forsiden har fået en ny muligheder, der hedder "søg i nyheder".

Det betyder, at du kan finde nyheder, som du mener at have set på hjemmesiden siden starten den 5. maj, og du skal blot klikke stikordet ind.

Du kan også vælge at søge på dit eget navn. Så kan du se, hvor mange du har været nævnt i nyhederne siden starten.

Det giver også mulighed for nye besøgende til at se, hvor ofte de har været omtalt.

Vi betragter det som en stor gevinst på et tidspunkt, da vi stadig kan overskue det meste af de 896 nyheder, der er sendt ud på hjemmesiden siden 5. maj, men det bliver endnu mere værd, når vi har haft hjemmesiden i nogle år og har problemer med hukommelsen.

Dags dato er de 896 nyheder blevet besøgt af sammenlagt 67.197 kunder.
Rekorden for en enkelt nyhed er 314.

En anden nyhed for brugere af DS-hjemmesiden er, at vi nu har fået oprettet et bladesystem på hver eneste nyhed, så du ikke skal klikke dig ud og ind mellem nyhederne, men kan klikke nederst på den pågældende nyhed for at se enten den næste eller den foregående nyhed.
Det skulle gøre det langt mere brugervenligt.
Vi bandede over en del hjemmesider, hvor man ikke kunne blade, men kom pludselig til at tænke:
Det kan vi sgu heller ikke på vores hjemmeside.

Bestyrelsen besluttede omgående, at det skulle laves, og få timer efter bestyrelsesmødet havde operatør Klaus Jensen forsynet vores hjemmeside med denne ekstra service.

I øjeblikket arbejder vi på en fornyelse af vore links, så de bliver mere overskuelige. Vi får flere og flere links, og det er alletiders service, men vi nærmer os tiden, da vi har så mange, at det bliver en smule overskueligt, og du vil snarest kunne se vort links-modul ændret, så det bliver lettere at finde de links, du skal bruge. Det vil samtidig give anledning til en sortering i og udvidelse af de links, vi har i dag.

Endelig arbejder vi på en småtosset ide. Som du kan se på medlemslisten, angives alderen for hvert medlem på hver medlemsside, og vi får det nu lavet sådan, at vi hele tiden kan se gennemsnitsalderen på vore medlemmer.
I gamle dage talte man om en gennemsnitsalder på 32 år blandt sportsjournalister. Vi er spændt på at se, hvordan gennemsnittet er i dag, og om udviklingen går i retningen af yngre eller mere modne medlemmer.