Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Speedway på DK4

Fredag d. 1. august 2003

Rettelse:
 
Til din information sendes første runde af Hold-VM i Speedway ikke søndag den 3. august klokken 14.00 som tidligere skrevet, men klokken 19.00, af hensyn til det pragtfulde danske sommervejr.
 
Venlig hilsen
 
Mia Heldam
dk4

PressemeddelelseHold-VM i Speedway på dk4Denne sommer er Danmark som bekendt vært for Hold-VM i speedway. Alle relevante speedwaynationer er til start og der køres tre forrunder den 3-4-5. august, en opsamling den 7. august og finale med de fem bedst placerede lande den 9. august. Tv-stationen dk4 er selvfølgelig på pletten for at dække begivenhederne, og kommentatorerne Ib Søby og Anders Lund sidder klar i kommentatorboksen.

Søndag den 3. august klokken 14.00 transmitterer dk4 således fra den jyske by Holsted, hvor den første forrunde finder sted i Holsted Speedway-center. Her kæmper Danmark, Tjekkiet, Finland og Tyskland om at gå videre, og Danmark spås gode chancer i kampen om guldet.

Sidste år vandt landsholdet sølv i England og i år består det danske team af de tre Grand Prix-stjerner Nicki Pedersen, Hans Andersen og Bjarne Pedersen. De suppleres af supertalenterne Kenneth Bjerre og Niels Kristian Iversen alias Puk, som hermed får en unik chance for at vise deres talenter på verdensplan.

Det var en tv-mæssig succes da dk4 den 28. juni sendte 7 timers direkte tv fra det danske Speedway Grand Prix i Parken, og nåede en ny milepæl med en rekord på 175.000 seere. Disse seere får atter mulighed for at følge speedway på topplan når dk4 sender forskudt fra Holsted den 3. august klokken 14.00 – og live fra henholdsvis Outrup, Holsted, Outrup og Vojens den 4-5-7 og 9. august klokken 19.00.


Ønskes yderligere oplysninger kan Ib Søby kontaktes på telefon: 23 61 77 01/
70 25 35 35.

dk4 kan modtages via TDC-kabel-tv, parabol eller via lokal antenneforening. 1 million husstande kan i dag modtage kanalen.