Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kort nytårsnyt

Lørdag d. 1. januar 2000

Politiken meddeler, at bladet har holdt både oplagstal og løssalgstal, selv om fodboldguru'en Søren Olsen har taget fat på tre måneders orlov.
------
Danske Sportsjournalister vil gerne opfordre medlemmerne til at lytte til Giro 413 i morgen. Vi vil efter udsendelsen komme nærmere ind på årsagen.
------
Gerlev Idrætshøjskole holder prisoverrækkelse af årets Gerlev-pris fredag den 14. januar kl. 12.00 i Festsalen i Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1. sal, København.
Gerlev-prisen er blevet uddelt siden 1978, bl.a. til Henrik Madsen i 1995.
------
Du skal stadig nå det, men vi vil gerne have indstillinger til "Årets Sportsjournalist" tilsendt snarest. Der er allerede kommet mange indstillinger, og emnet drøftes på bestyrelsesmødet den 12. januar. Afgørelsen træffes dog først på bestyrelsesmødet i februar.
------
Husk: Fyraftensmøde med Leif Mikkelsen den 12. januar. Du kan klikke tilbage på den mere fyldestgørende nyhed om fyraftensmødet, som blev udsendt i sidste uge.
-------
Husk: Tilmelding til H. C. Møller til "Millenium-festen" på Færgen Sjælland den 17. marts.
------
Berlingske Tidende bringer i dag en spøjs artikel om "Bøger, der aldrig blev udgivet". En morsom nytårsspøg, som vi hermed overlader til hver enkelt at more sig over.
Blandt "bestsellerne" er Steen Ankerdals "Deadline".
-------
Deadline for stof til "Den gyldne pen" er den 10. januar.
Hold jer ikke tilbage...
-------