Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde - håndbold

Mandag d. 25. august 2003

Brøndby, den 25 august 2003
Journ.nr.:2636-03-KBJ

 

Til Sportsredaktionen

P R E S S E M E D D E L E L S E

 

TDC Ligaen:
TDC Liga opstartspressemøde

Vi byder den danske sportspresse velkommen til TDC Liga opstartspressemøde i Ikast Hallen, Stadion Allé 2 b, 7430 Ikast, lørdag den 30. august kl. 12.45.

Den 30. august 2003 afholder TDC i samarbejde med Divisionsforeningen og DHF SportMarketing opstartspressemøde for TDC Ligaen.

Pressemødet bliver afholdt i forbindelse med TV2 Cup i Ikast. Pressemødet starter kl. 12.45 i lokalet "3 - Meteren", og hver klub deltager med spillere iført klubtrøjer samt en leder/træner. Derved bliver der rig lejlighed for pressen til at få billeder og kommentarer fra hver enkelt klub.

På pressemødet vil der være et panel af udvalgte håndboldpersonligheder, som kommer med korte indlæg inden pressemødet gives frit.

Pressemappe

Alle fremmødte journalister vil desuden igen i år modtage en udførlig pressemappe om TDC Ligaen. Pressemappen er udarbejdet af TDC ved hjælp fra klubberne, og indeholder nyttig information om alle holdene i TDC ligaen, statistik og meget mere. I det hele taget alt hvad man har behov for at vide, når man skal arbejde med dansk herrehåndbold.

Vi glæder os til at se jer på pressemødet.

Med venlig hilsen

TDC, Divisionsforeningen og Dansk Håndbold Forbund