Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Medlemsbladet - 18

Onsdag d. 5. januar 2000

Den gyldne pen - 18

Der er deadline for næste nummer af Danske Sportsjournalisters medlemsblad "Den Gyldne Pen" den 10. januar.

Her er, hvad redaktionen har sat i gang til næste nummer:

Christian W. Larsen skriver om strategien for sportsdækning på Aktuelt med en "kultur- og sportsredaktion". Er afleveret til trykkeriet. Foto er taget af Jørgen Schiøttz og er afleveret.

Sport på Internet - Marco de los Reyes interview'er Mogens Madsen, der er chef for EkstraBladets internet-sportsredaktion. En udvikling, som vi gerne vil følge nøje, og som vi har behov for flere indlæg omkring fra alle vore medlemmer. Indlæg modtages med tak, også på hjemmesiden.

John Idorn tegner et portræt af den legendariske Simon alias Magnus Simonsen

Steen Ankerdal - interview med vort æresmedlem Børge Munk Jensen

Fodboldstadions som arbejdspladser - Bent Hermansen, teksten er afleveret til trykkeriet. Tegning mangler.

Danmarks bedste sportsbrevkasse, redaktør Ib Pilegaard - skrevet af Tommy Poulsen. Foto er taget af Ernst van Norde og er afleveret til trykkeriet, interview er skrevet og afleveret til trykkeriet.

Foromtale til "The Millenium Fest" - Poul Erik Andersson

Foromtale til generalforsamlingen - Flemming Thor Madsen - Dagsorden - forslag - valg. Er afleveret til trykkeriet.

Leder - Flemming Thor Madsen. Er afleveret til trykkeriet.

Nekrolog over Jørgen Beyerholm - skrevet af Carsten Werge, teksten er afleveret, og Per Kjærbye tog et smukt billede af Beyerholm den 30. november kl. 14.00, en time før receptionen og få timer før hans død.

De Olympiske Lege - reportage af Cathrin Terney-Tromborg, er allerede afleveret til trykkeriet. Fotos er afleveret.

Luna Christofi flytter til Spanien - Jens Højbjerg tegner et portræt af hende og forklarer, hvorfor hun flytter sydpå.

Vor mand i Provinsen, Torben Mikkelsen, sportsredaktør i Viborg, skrevet af Poul Erik Andersson, er allerede afleveret til trykkeriet. Foto mangler.


En kritisk kilde - vi vil gerne have en fast rubrik i hvert nummer, hvor en kilde kommer med en konstruktiv kritik af sportspressen, noget vi kan bruge i debatten, ikke en øv-bøv, der har set sig sur på en enkelt journalist, men noget mere generelt.
Team Danmarks direktør Preben Kragelund har sagt ja til at være den første.

På bladets næstsidste side samler vi diverse petit-omtaler, bl.a. fotos fra receptionerne hos Per Kjærbye og DBU-Erik Nielsen´og et par indlæg fra Poul Erik Andersson.

Det er redaktionens oplæg, og det er naturligvis langtfra givet, at alt ender med at komme i bladet, men du er meget velkommen til at komme med forslag og bidrag.

Vi lægger meget vægt på, at "Den Gyldne Pen" ikke er skrevet af bestyrelsesmedlemmerne eller enkelte medlemmer af redaktionen.

Med 584 medlemmer, der alle er professionelle netop på dette felt, lægger vi stor vægt på at få mange hænder og hjerner med i arbejdet.
Hvad med dig?

Det er også tilladt at komme med gode ideer uden at du bliver pålagt at skrive den pågældende artikel, men MANPOWER og WOMANPOWER er meget velkommen.