Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Team CSC på DR1

Torsdag d. 18. september 2003Dokumentar/ dansk
Smertens sejr
DR1 01.10.03 / 20.00

Smertens sejr

For første gang nogensinde har et TV-hold fået tilladelse til at være med bag kulisserne hos et professionelt cykelhold. DR Sporten skildrer i en dokumentar Team CSCs kamp i verdens hårdeste etapeløb.DR Sportens Tobias Hertz fik under dette års Tour de France lov til at gå bag kulisserne på et af verdens bedste cykelmandskaber, det danske hold Team CSC. Et Tour de France der blev den hidtil største succes for Team CSC. Med tre etapesejre og en samlet førsteplads i holdkonkurrencen viste Bjarne Riis og hans ryttere at de hører til blandt verdens bedste cykelhold.

Kriser og kraveben
Men Team CSC tiltrak sig også opmærksomhed på andre fronter. Holdets kaptajn, amerikaneren Tyler Hamilton, der var blandt favoritterne til en podieplads, styrtede allerede på løbets første etape og brækkede kravebenet. Dermed fik Team CSC en hovedrolle allerede fra løbets start.

DR mandsopdækkede Bjarne Riis og resten af holdet under det tre uger lange løb. Det er der nu kommet en flot dokumentar ud af, hvor seerne får mulighed for at komme med bag kulisserne hos cykelholdet.

DR Sporten er blandt andet med, da Tyler Hamilton og Bjarne Riis, sammen med holdets læge, skal tage en svær beslutning om, hvorvidt amerikaneren skal fortsætte. Og så viser programmet, hvordan Bjarne Riis ender i et personligt dilemma, da Carlos Sastre vinder en etape samtidig med, at holdets kaptajn Tyler Hamilton har en dårlig dag.

Seerne kan glæde sig til at se, hvordan Bjarne Riis fører sine ryttere gennem et sandt drama med op- og nedture, menneskelige katastrofer, kriser og jagten på personlig succes frem mod højdepunktet: Podiet i Paris.Smertens sejr sendes på DR1 onsdag d. 1. oktober 2003, kl. 20.00.


Yderligere oplysninger kan fås hos:
Christian Rask
tlf. 3520 4051 / 2169 0703
mail: chra@dr.dk
TV Presse

eller tilrettelægger Tobias Hertz, tlf.: 25 34 65 60

Lytter- og seerkontakten hjælper lyttere og seere med svar på spørgsmål om programmer, sendetider og medvirkende mandag-fredag kl. 10-14 og 16-21, lørdage og søndage 12-18 på tlf 3520 3520 og mail: drkontakt@dr.dk. Lukket helligdage og grundlovsdag.

Pressemeddelelsen er offentliggjort 12.09.03 / 14.59

send til kollega | print | til topFor første gang nogensinde har et TV-hold fået tilladelse til at være med bag kulisserne hos et professionelt cykelhold. DR Sporten skildrer i en dokumentar Team CSCs kamp for succes i verdens hårdeste etapeløb.
Foto:
Ophavsret: Type 2
FotoID:7454100