Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job i Vejle/Fredericia

Fredag d. 3. oktober 2003

Sportsredaktionen på VAF/FD har brug for en ny medarbejder 1. november eller snarest.
Vi tilbyder en fast stilling som sportens Fredericia-medarbejder med udgangspunkt og bopæl i Fredericia-området. Byen har håndbold og fodbold på henholdsvis højeste og næsthøjeste niveau, og vi dækker begge dele tæt. Vores nye m/k i Fredericia er samtidig en del af de to avisers fælles sportsredaktion med i alt fire skrivende og en redigerende, som løser opgaver på tværs af geografisk opdeling af stofområder. I weekenderne klares opgaverne med base i redaktionen i Vejle. Her mødes vi mindst en gang om ugen til planlægnings- og ideudviklingsmøde. Som de øvrige skrivende skal den kommende medarbejder afløse med redigering en gang eller to i ugen. Og som alle andre sportsstillinger omfatter jobbet masser af weekend- og aftenarbejde.
Er du interesseret forventer vi interesse, indsigt og engagement i idræt og sport. Du skriver godt, arbejder hurtigt og effektivt. Vi lægger vægt på samarbejde - du prioriterer korpsånd og er parat til at yde dit for at skabe et socialt miljø, hvor vi alle fungerer godt - du kan stadig smile med en fyldt blok ved midnat søndag aften.
Du arbejder kreativt og bidrager med masser af ideer og input til, hvordan vi gør sporten bedre og mere vedkommende for læserne. Vi vil gerne stå for en sportsjournalistik, som kan tiltrække andre læsere end sportens faste kundekreds. Det kan du hjælpe os med at blive bedre til.
Ansøgning snarest til chefredaktør Arne Mariager, Vejle Amts Folkeblad, Bugattivej 8, 7100 Vejle.
Flere oplysninger hos sportsredaktør Morten Guldberg 76 41 49 49/22 37 68 11.