Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Gratis hotel til Millenium-festen

Onsdag d. 12. januar 2000

Så er det NU.

Vi vil gerne have din tilmelding til Millenium-festen fredag den 17. marts kl. 18.30 på Færgen Sjælland.

du skal blot sende en e-mail med din tilmelding til denne adresse:
hc_moller@get2net.dk

Prisen er 150 kr. pr. person for alle.

Medlemmer, der ikke bor på Sjælland, får stillet et gratis hotelværelse til rådighed.

Det vil sige medlemmer, der kommer enten fra Bornholm, Lolland/Falster, Jylland eller Fyn, og som dermed har større udgifter til transport og måske til at få konen fri fra arbejde, kan bo gratis på det hotel, vi stiller til rådighed.
Det bliver formentlig Webers Hotel på Vesterbrogade, men det afgøres først endeligt i løbet af torsdagen.

Medlemmer fra Sjælland må selv betale for overnatning, men hvis vi får hotelrabatter, kan vi naturligvis tilbyde dem et hotelværelse til rabatpris.

Sidste frist for tilmelding er den 1. februar, og vi skal samtidig have besked om, hvem der skal have hotelværelse, da en af betingelserne for rabatten er, at vi kan give besked i god tid.
En anden betingelse er også, at man skal overholde betalingsfristen for de girokort, som udsendes af H. C. Møller umiddelbart efter, at tilmeldingsfristen er udløbet.

Vi har dags dato 88 tilmeldte, og der er plads til 200.
Derfor: Tilmeld dig - hellere i dag end i morgen - til H. C. Møller på nævnte e-mail-adresse. Du kan naturligvis også bruge det kongelige postvæsen, men gør det skriftligt, da H. C. Møller også har travlt med AIPS-kortene i øjeblikket.

Vi understreger, at hvert medlem har ret til at medtage én ledsager, men desværre også kun én, så lad elskeren eller elskerinden og børnene blive hjemme denne aften...!

Selve festen

Om festen kan vi gentage, hvad toastmaster Poul Erik Andersson tidligere har fortalt:

Milleniumfesten er nu endelig planlagt til fredag den 17. marts, hvor vi border Færgen Sjælland kl. 18.30.
(Kajplads 114, Chr. Brygge, tlf 33 11 89 82 - lige ved Langebro)

For den latterlige sum af 150 kroner pr. næse disker DS op med et overflødighedshorn af spise, drikke, underholdning og overraskelser.

Skibets kaptajn byder velkommen ombord, og efter en velkomstdrink på vogndækket går vi til bords, hvor vi svælger i laks, kalkun- og oksekød, dejlige salater og frugttærte. Rød- og hvidvin nydes. Og vi slutter med en glad kop kaffe.

Aftenens levende musik er på plads, takket være Rasmus Bech (det er ikke ham selv, der optræder), og overraskelserne kan i sagens natur ikke oplyses.

Hvert medlem udstyres med en stribe bon'er, der giver adgang til barens øl, vin og vand, og senere igen spiser vi natmad, og først kl. 02.00 slutter festen.

Den beskedne billetpris vil få mange til at strømme til, men når vi nærmer os 200 tilmeldte, sætter vi proppen i..

Kommer der flere, lejer vi endnu et dæk, men bliver så lidt mere spredte.......

Du skal være opmærksom på, at datoen er den 17. marts og ikke som nævnt på kuponen den 10. marts.

Vi har som bekendt ændret datoen af hensyn til vore badmintonreportere, der skal til All England, på opfordring fra Frank With og vor egen kasserer H. C. Møller, som vi naturligvis gerne vil have med til festen - og generalforsamlingen om eftermiddagen.