Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nordjyske i offensiven

Fredag d. 14. januar 2000NORDJYSKE Stiftstidende går i offensiven og forsøger at sætte dagsordenen for landsdelens fodbolddebat.
Det sker ved at avisen arrangerer en fodbold-konference tirsdag 25. januar i bladhuset på Langagervej i Aalborg.
Under teamet: Nordjysk fodbold ved indgangen til det ny årtusinde, sætter vi fokus på spørgsmål som: Hvor står vi? Hvad vil vi? Hvilken vej skal vi gå? Hvilke midler skal vi
anvende?

Som førende eliteklub hos såvel mænd som kvinder (AaB og Fortuna Hjørring er regerende danske mestre) går det fortrinligt for den nordjyske region. Men stilstand er lig med tilbagegang.
Vi skal videre, der skal hele tiden nytænkning til, og det er vigtigt, at debatten om mål og midler - på alle plan ned igennem fodbold-hierakiet - florerer rundt om blandt såvel ledere, spillere, sponsorer som tilskuere.
NORDJYSKE Stiftstidende vil med dette initiativ forsøge ikke kun at være afspejlende, men også være debatskabende, og derfor er samtlige 195 fodboldklubber i regionen inviteret til konferencen, hvor vi har fået sammensat et panel af fodbold-kyndige på flere områder til at give et debatoplæg.
Det drejer sig om det nordjyske »fodboldbarn« Harald Nielsen, FCK, Lynge Jacobsen, AaB, John Robert Larsen, Fortuna, Jens Møller, Vejgaard, formand for en fraktion af 27 klubber i samarbejdet FNF (Foreningen Nordjysk F odbold), fodboldtræner Jens Tang Olesen og direktør Lars Møller fra Spar Nord.

Flemming Olesen
sportsredaktør
Nordjyske Stiftstidende