Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde - bordtennis

Onsdag d. 5. november 2003

Til SportsredaktionenDe danske bordtennisspillere får en travl november måned. Først Danish Open, så kval. til OL og disse får også indflydelse på i hvilken kategori danskerne spiller ved verdensmesterskaberne for hold i Qatar den første uge af marts.De åbne danske mesterskaber spilles i Århus Arena fra den 12.-16. november. Ikke færre end 335 spillere fra 36 lande deltager i Dansih Open som er den næstsidste af årets Pro Tour-turneringer i bordtennis.Hele verdenseliten er med i Århus. Kina, Korea, Taipei, Tyskland, Belgien, Østrig - ja de er der alle sammen. Japan er med 30 spillere det største hold. Kina møder med sine bedste spillere, verdensranglistens nummer et Ma Lin den regerende verdensmester på spindesiden Wang Nan. De bedste 10 på kvindernes rangliste stiller op og 25 af de 30 bedste på herrernes rangliste kommer til Århus, hvor der spilles om 90.100 dollars.De danske deltagere:

Michael Maze, Farum

Mads Sørensen, Hørning

Martin Monrad, Farum

Finn Tugwell, Køge Bugt

Christoffer Petersen, Køge Bugt

Allan Bentsen, Triton

Christian Larsen, Virum

Daniel Fynsk, Åbenrå

Stephan Jensen, Esbjerg

Claus Rasmussen, Køge Bugt

Mads Skovsen, Hørning

Jakob Asmussen, VRI

Kim Høgsberg, Brønderslev

Aron Wenzel, Hillerød

Pia Finnemann, Ballerup

Mie Skov, BTK 61 Roskilde

Janne Jensen, Hørning

Anne Cathrine Bomann,

På grund af det store felt starter kvalifikationsrunderne allerede onsdag kl. 16.00 og fortsætter hele torsdagen, inden hovedturneringen begynder fredag formiddag, hvor 64 spillere er med i singlerne. De 32 bedste kommer ind efter verdensranglisten, mens der spilles om 32 pladser i kvalifikationsturneringen.Der er lodtrækning af de seedede spillere onsdag kl. 14.00.

DBTU og Århus kommune inviterer tilPressemøde onsdag den 12. november i Århus Arena kl. 15.00.

Her vil sportschef Peter Sartz, Michael Maze og Allan Bentsen være til stede.Akkreditering: Er ikke nødvendig, men praktisk. Ring til Jakob Harden 43 26 2117, hvis I ønsker at overvære Danish Open. Så vil adgangskort og pressemateriale ligger klar ved ankomsten til Århus.German Open:

I den kommende weekend spilles tyske åbne mesterskaber i Bremen. Danmark sender hele ni spiller til Tyskland.Mads Sørensen, Brønderslev
Michael Maze, Farum BTK
Martin Monrad, Farum BTK
Finn Tugwell, Køge Bugt
Christoffer Petersen, Køge Bugt
Allan Bentsen, Triton
Christian Larsen, Virum

Pia Finnemann, Ballerup
Mie Skov, BTK 61

Følg turneringen på www.ittf.com eller www.tischtennis.de

Akkreditering til Swedish Open i Malmø fra 20.-23. november, eller Olympisk kvalifikationsturnering i Luxembourg fra den 26.-30. november kan opnås ved at indsende vedhæftede formularer.Med Venlig hilsenJakob Harden

Dansk BordTennis Union

43 26 21 17