Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressens reportagerejse til OL i Athen 2004

Onsdag d. 19. november 2003

Medieindkvartering til OL i Athen 2004 og fodbold-EM 2004

Danske Sportsjournalister tilbyder i samarbejde med Travel Sense A/S fællesrejse til fodbold-EM i Portugal fra 07/06-.23/06 2004 og OL i Athen fra 13.-29. august næste år.

EM i PORTUGAL

Fodboldarrangementet er allerede publiceret af Travel Sense og Ulrik Bohse.
Da der har været lidt snak om prisen for EM-arrangementet, skal det understreges, at der som tidligere er tale om en "PAKKELØSNING", der tager hensyn til alle journalister og fotografer - med de behov, vi kender.
Pakken indeholder fly til Portugal og retur, indkvartering i lejligheder MED morgenmad i 16 dage, bil-leje på hele turen og rejseleder Ulrik Bohse.

OL i ATHEN

Efter vores rundtur til hoteller og lejligheder i Athen med priser på 200-250 euro pr. nat pr. person i lejlighed - og efter igen at have talt med de græske OL-arrangører - er det billigste, vi kan anbefale:

Indkvartering (accomodation) via ATHOC 2004. Brug formularen i presse-mappen og gør det hurtigt, for nu begynder der altså at blive fyldt op.
Vi talte med medieindkvarteringen forleden - og der er stadig pladser i de olympiske medielandsbyer til 100 euro/nat for enkeltværelse og 140 euro/nat, hvis man vil sove i dobbeltværelse.
Der er et sted tilbage, hvor alle 35 danskere kan bo - cirka tre kvarters kørsel fra MPC, pressecentret ved siden af det olympiske stadion.
MEN man kan også søge hotel/medielandsby individuelt - brug medieguiden, accomodation.

Vi har stadig kontakt med en privat udlejer af lejligheder, der kan tage cirka 30 personer. De ligger ret tæt på OL-stadion/MPC, men prisen på 200 euro/nat/person er stadig for høj.

Giv Ulrik Bohse (ulrik@travelsense.dk) besked, hvis I er interesserede i lejligheder.

Giv DS (ankerdal@mail.tele.dk) en mail/besked/kopi af Jeres indkvarteringsansøgning, af hensyn til fælles arrangementer, informationer etc. under OL.

venlig hilsen
Steen Ankerdal, DSDS tilbyder sammen med Travel Sense flybilletter til Athen og retur.
Prisen er 4.495,- kroner inkl. skatter og afgifter.
Udrejsetidspunkt kan aftales individuelt. Det væsentlige er, at der er sikret (booket) hjemrejse den 31. august to dage efter OL-afslutningen. de der vil blive længere tid i Athen kan sagtens ændre datoen i den retning.