Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kort nyt

Onsdag d. 26. januar 2000

Jørn Mader har sagt ja til at fortælle oplevelser fra sit arbejde som cykelsportsreporter og går bag kulisserne i cykelsporten den 2. februar, når han holder foredrag hos cykelklubben "Baghjulet" i Middelfart.
-------
Poul Hansen, træner for Lyngby, udsender bogen "Fra Ulkebøl til Superligaen" til juni.
-------
Bestræbelserne på at udvide det internationale samarbejde har i dag givet resultat i, at vi har modtaget AIPS-Canada's medlemsblad "Journal". Det er fuldt på højde med "Den Gyldne Pen".
-------
Vagn Jensen stopper på Ekstra-Bladet med udgangen af denne måned og siger pænt farvel med en reception på mandag kl. 19.00.
-------
Lars Ulrich Mortensen, DBU's nye pressechef, har klaret sin anden slutrunde til UG, skriver Jan Bonde i Fyens Stiftstidende.
Hver morgen kalder han de søvndrukne journalister til briefing kl. 9.00, og de fleste møder.
Fyens Stiftstidende citeret også Lars Ulrich for følgende udtalelse efter nederlaget mod russerne i den første kamp:
- Vi har det som en 18-årig, der har arbejdet på sin første date i månedsvis, og endelig har fået lov til at følge pigen hjem. Lige da vi så står og skal til at kysse, kører en bil gennem en vandpyt og oversprøjter os".
-------
Det minder os om den engelske eks-landsholdsspiller Rodney Marsh, der forsøger at skildre Sheffield Wednesdays situation i den engelske Premier League på denne måde:
- Sheffield Wednesday ligner en mand, der har diarré og ikke kan få sine bukser ned!
Ak, ja - det kære billedsprog.
--------
Team Fakta, professionelt cykelhold fra Hammel Cykelklub, holder præsentation den 8. februar på Hotel Munkebjerg i Vejle. Straks derefter tager holdet til Kroatien for at køre seks kategori 1.5-løb, hvori deltager flere danske ryttere, bl.a. Cycling Horsens og Bekim Christensen og hans tyske hold Leonardo Coast.
-------