Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Landsholdet og pressen under EM 2004

Onsdag d. 21. januar 2004


Herre-A:
Pressen og landsholdet ved EM 2004 i SlovenienLandsholdets hotel
Der bor ingen journalister, sponsorer eller spillerpårørende på landsholdets hotel under EM.
Al henvendelse til det danske hold i EM-perioden - udenfor de nedenstående angivne møder - skal foregå til DHFs presseansvarlige Carsten Thybo, (20 11 77 80).

Pressemøder
I forbindelse med herrelandsholdets deltagelse i EM 2004 i Slovenien vil der i øvrigt være tre typer pressemøder:

Træning
Den danske presse har i første omgang mulighed for at overvære træningen onsdag d. 21. januar 19.30-21.00 og fredag d. 23. januar 11.35-13.05. I forbindelse med udstrækningen efter træningen vil der i 5-10 minutter være mulighed for at tale med spillere/trænere.

På kampfrie dage
Som optakt til EM-turneringen afholdes onsdag d. 21. januar et pressemøde af 1 times varighed, formentlig på landsholdets hotel i lighed med tidligere.
Under forudsætning af at landsholdet kvalificerer sig videre efter den indledende runde, vil der på den kampfrie dag – mandag d. 26. januar – ligeledes blive afholdt pressemøde af 1 times varighed.

Efter kampene
Umiddelbart efter en kamp er forbi går holdet i omklædningsrummet.
10 minutter efter kampen er færdig skal Torben Winther og 1 spiller til EHFs internationale pressemøde i Pressecentret. Det varer ca. 10 minutter. Her er den danske presse naturligvis meget velkommen. Efter EHFs pressemøde kommer landstræneren og spilleren tilbage til mixed-zone området og er til rådighed for interviews.

De øvrige spillere færdiggør deres udstrækningsøvelser (ca. 10 minutter).
Ønsker pressen at tale med en eller flere af disse spillere, kontaktes DHFs presseansvarlige i mixed-zone området - denne henter så den/de pågældende spiller/e, når de har færdiggjort udstrækningsøvelserne.

Bemærk: Når en spiller har været til interviews i mixed-zone og returnerer til omklædningsrummet, kommer spilleren ikke tilbage til mixed-zone.

DHF ønsker pressen et godt EM i Slovenien
Med håbet om et fortsat godt samarbejde ønsker Dansk Håndbold Forbund alle sportsredaktionerne et godt EM 2004.

På vores hjemmeside http://www.dhf.dk følger vi naturligvis holdet tæt - så husk at checke siden dagligt.

Vores informationsafdeling på DHF i Brøndby er selvfølgelig også åben under EM. Hovednummeret til administrationen er 43 26 24 00.