Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job på DR Sporten

Torsdag d. 12. februar 2004Nyhedsjournalist til DR Sporten

DR Sporten i TV-byen søger en nyhedsjournalist med tiltrædelse snarest.

Den primære opgave bliver at styrke Sportnyt - DR-Sportens tv-nyheder - så positionen som landets mest sete nyhedsudsendelse indenfor sport fastholdes. DR Sporten har en klar målsætning om at være dagsordensættende, og det skal den nye journalist være med til at videreudvikle.

Vi kræver:

· flair for nyheder
· sikker evne til at vinkle og prioritere
· systematisk arbejde i jagten på historier
· koldblodighed, ærgerrighed - og godt humør.
· viden om sportens verden og lyst til at fortælle om den.

Vi søger en flittig reporter, der mestrer de klassiske journalistiske dyder, men som ikke nødvendigvis kan opremse de seneste 10 års belgiske pokalmestre. Et godt kildenet er en klar fordel, og engagement et nøgleord i en verden, hvor tingene ofte udspiller sig på skæve tidspunkter og i weekender.

Vi stiller krav til fleksibilitet, og tilbyder et job på en attraktiv og moderne arbejdsplads, hvor den nye journalist også kommer til at arbejde med radio, online og tekst-tv.

Stillingen er tidsbegrænset for 1 år.

DR ønsker en medarbejdersammentsætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, race og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger kan fås hos sportschef Olav Skaaning Andersen (35 20 49 06) og redaktionschef Lars Steen Pedersen (35 20 49 10).

Skriv 27/2004 på ansøgningen og send den til DR Personale att. Charlotte Bagger, KH 11, TV-byen, 2860 Søborg eller på e-mail personale@dr.dk, så vi har den senest 23. februar.

DR Nyheder og DR Sporten er en tværmedial organisation i DR, som producerer nyheder og aktualitetsprogrammer til både radio, tv, Online og tekst-tv. Vores vision er at være danskernes foretrukne nyhedsleverandør. Knap 500 medarbejdere i DR Nyheder og DR Sporten leverer over 1.700 timer nyheder og sport til DR TV og mere end 8.400 timer nyheder og sport til DR Radio samt tusindvis af online- og tekst-tv sider om året.