Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Du er også med

Torsdag d. 17. juni 1999

Mandag den 28. juni starter DS på det store rugbrødsarbejde med at udarbejde en ny database med alle vore medlemmer. Alt skal tastes ind forfra, og det bruger vi sommerferien på.
Det er en liste over adresser, telefonnumre, emailadresser, fødselsdato- og år osv., så vi har alle registreret korrekt og á jour ført.
I dag har du et lille blad, der opdateres en gang om året, men her på hjemmesiden kan telefonlisten m.v. være 100 procent up to date, hvis vi hjælper hinanden.
Det vil også give mere styr på mærkedage og lignende.
Det er også tanken, at vi vil lave en link fra medlemslisten til dem, der har deres egen hjemmeside, og der er ingen grænser for, hvad det kan udvikle sig til - ved fælles hjælp.
Vi gider bare ikke have en forkert adresse eller et forkert telefonnummer, og dem er der stadig nogle stykker af. Det ser vi, når vi udsender "Den Gyldne Pen". Alt for mange kommer retur med adressaten ubekendt.
Desuden er det svært at skaffe e-mail-adresser i dag. Dem kan vi samle på den nye database.
Hvorfor ikke?
Du skal bare sende ændringer og tilføjelser til:
Tommy Poulsen, Skovparken 16, 8783 Hornsyld eller på emailadressen Tommy.Poulsen@Horsens-Folkeblad.dk. Her kan du også sende andre indlæg til hjemmesiden.
Tak for hjælpen.