Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt DS-kort undervejs

Tirsdag d. 9. marts 2004

NYT DS-KORT UNDERVEJS

Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på at få lavet et nyt DS-kort, der i princippet skal erstatte AIPS-kortet.
Det sker på baggrund af vor stigende utilfredshed med AIPS-organisationen, idet vi fortsat vil stille op og kæmpe for vor mærkesager internationalt, men ikke længere vil fylde AIPS' pengetank op ved at betale 200 kr. pr. AIPS-kort.
DS-kortet bliver samtidig et medlemskort, som får to års løbetid, og alle, som har betalt kontingent for 2004, og som har sit foto liggende på medlemslisten på vor hjemmeside, kan forvente at få tilsendt DS-kortet kvit og frit, så snart vi har de sidste detaljer om logo-rettigheder m.v. på plads.
Dermed mener vi at have skabt et adgangskort, som i hvert fald alle danske arrangører vil godkende som adgangstegn til pressebokse.
Hvorvidt internationale arrangører af begivenheder som OL og EM i fodbold vil anerkende et DS-kort, kan vi ikke garantere - men erfaringer fra Norge, hvor man nu i et par år har kørt med eget kort, indikerer i hvert fald, at der ikke er behov for AIPS-kortet.
Vi vil dog stadig give vore medlemmer mulighed for at erhverve sig et AIPS-kort. Det bliver blot for ansøgers regning, kr. 200. Se under ikonet "AIPS", hvordan du i givet fald skal forholde dig.
Ellers vil vi opfordre alle andre til at bevæbne sig med tålmodighed. Anvend dit gamle AIPS-kort, 2002-2003, selv om det er udløbet, og følg så i øvrigt med her på hjemmesiden i det videre forløb.