Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kort nyt

Lørdag d. 19. februar 2000

En ung kollega Thomas Sørensen, DS-medlem fra Horsens Folkeblad, blev i går gift med den cubanske skønhed Yeleika Rodriquez på Horsens Rådhus. Bryllupsrejsen går til Færgen Sjælland den 17. marts.
-------
LørdagsSporten var eneste sportsudsendelse på TV2's Top 20-liste i ugen 7.-13. februar - på en 20. plads med 673.000 seere, skriver TV2 Nyt.
-------
Line Baun Danielsen, DS-medlem, starter den 1. marts en ny serie på 10 programmer med titlen "Roomservice", skriver TV2 Nyt.
-------
TV2 viser 13 timer fra Le Mans-løbet 17. og 18. juni, oplyser TV2 Nyt.
-------
Natasja Crone Back, der i aften præsenterer det danske melodi grand prix, forsøger sig som skuespiller i Tåstrup Teaters opsætning af et stykke om Grev Dracula. Det er dog ikke Nastasja, der spiller Dracula, men derimod en tv-vært, der fortæller seerne om Draculas bedrifter. Det sker via en tv-skærm. Der er premiere den 18. februar.
--------
Jonas Schwarz, sympatisk ung medarbejder fra TV3, har fulgt vores opfordring til at melde sig ind i Danske Sportsjournalister. Desværre kan vi ikke optage Jonas endnu, da han ikke er medlem af Dansk Journalistforbund. Så snart han kommer i DJ, modtager vi ham med åbne arme i DS.
-------