Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseinvitation fra Silkeborg IF

Onsdag d. 21. juli 2004

20. juli 2004

Invitation til pressen

Til pressens folk!

Jeg skal hermed byde jer velkommen tilbage på Silkeborg Stadion efter et år, hvor I stort set alle har glimret ved jeres fravær. No bad feelings...

Nu kommer I igen, og det er dejligt, idet det er ens betydende med, at vi er vendt tilbage til SAS Ligaen.

Her har vi været før, men et år kan være langt, og det kunne jo være, at der var ting, der kunne og burde være anderledes - og måske endda bedre - for jer fra pressen, når I nu atter kommer på Silkeborg Stadion.

I den forbindelse vil jeg gerne udnytte, at vi har fået to på hinanden følgende hjemmekampe at starte på. Jeg vil gerne invitere jer på en kop kaffe og en lille uformel snak om forhold, retningslinjer og faciliteter på Silkeborg Stadion søndag den 1. august klokken 13.30 i Restaurant Xerox i den sydlige ende af sponsorloungen på Silkeborg Stadion. Det er før vores anden turneringskamp mod AGF. I tilfælde af spillerstrejke er mødet aflyst.

Jeg regner med, at mødet tager en halv time, så der er stadig rigeligt med tid til at angribe buffeten, så man ikke risikerer at skulle skrive eller tale på tom mave.

Som jeres forberedelse til det lille møde vil jeg bede jer om at lægge ekstra godt mærke til jeres arbejdsvilkår i forbindelse med vores første turneringskamp lørdag den 24. juli mod FC København.

Jeg ved jo ikke, hvem der bliver udsendt, men som hovedregel er det jo mange af de samme mennesker, der dækker kampene på Silkeborg Stadion for de enkelte medier. Derfor gælder denne invitation selvfølgelig i særlig grad de af jer, der ofte kommer på Silkeborg Stadion. Der vil lige så selvfølgeligt være mange af jer, der ikke har noget behov for at komme overhovedet. Blot for at der ikke skal herske tvivl: Alle er velkomne!

Da vores elektroniske nyhedsbrev er så viseligt indrettet, at man ikke kan besvare det, vil jeg bede jer om at tilmelde jer det lille uformelle SIF-tilbage-i-SAS-ligaen-møde om de journalistiske arbejdsforhold på Silkeborg Stadion ved enten at sende en e-mail på mb@sif-support.dk eller ringe til undertegnede på telefon 2170 0254.
Vel mødt på Silkeborg Stadion både lørdag den 24. juli og søndag den 1. august.

Jeg vedhæfter en telefonliste med de aktuelle telefonnumre på de ansatte i SIF Fodbold Support A/S. Skriv den ud og brug den!
Venlig hilsen fra
Morten Bruun

SIF Fodbold Support A/S