Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

25 års jubilæum

Søndag d. 1. august 2004

Lars Poulsen, billedredaktør for sporten på Ekstra Bladet, kan i dag fejre 25 års jubilæum på Ekstra Bladet.

Lars Poulsen er fotojournalist og ofte initiativtager til de journalistiske historier. Han har drønet verden rundt til alt fra krig til fodbold. Han var bl.a. den første danske pressefotograf, der fandt Mary Donaldson og scorede et historisk pressefoto af hende. Nu koncentrerer han sig om sporten.

Før han kom til Ekstra Bladet i 1979 arbejdede han som fotograf på Næstved Tidende fra 1970 til 1977 og derefter to år på Frederiksbirg Amts Avis.

Som aktiv var Lars Poulsen hverken cykelrytter á la Ernst van Norde eller fodboldspiller á la Michael Laudrup. Nej, han var såmænd trommeslager i det ikke ukendte band Stoke Sect, der vandt danmarksmesterskabet og fik et stort hit med "Just Like Me".

I dag er Lars Poulsen ikke helt så støjende som dengang, men han er stadig på stikkerne - og mere aktiv og dynamisk og professionel end nogensinde. Ud over at være en bragende god fotograf er Lars Poulsen også fantastisk til at finde rundt - uanset hvor store afstande der er tale om, og uanset hvor små flækker han skal finde.

Dertil kommer, at han er en forbandet god kollega, der aldrig går af vejen for at hjælpe andre.

Lars Poulsen elsker en livlig diskussion, gerne om journalistik, men selv når bølgerne går højt, mærker man hans sprudlende humør og aldrig svigtende sarkasme.

Lars Poulsen blev iøvrigt kåret som Årets Sportsjournalist i 1994 og har også taget sin store tørn som pressefotografernes repræsentant i DS-bestyrelsen, hvor han som suppleant var et aktivt medlem af ledelsen og samtidig en stor og flittig bidragyder - det er han iøvrigt stadig - til vort medlemsblad "Den Gyldne Pen".

Tommy Poulsen.