Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Bent Sørensen runder det skarpe hjørne

Torsdag d. 9. september 2004

Bent Sørensen, tidligere sportsjournalist, nu kommunikationschef og medlem af direktionen ved EU's Institut for Erhvervsuddannelser i Torino i Italien runder det skarpe hjørne, 50 år.

I den anledning er der åbent hus på Hotel Kirstine, Købmagergade 20 i Næstved på lørdag kl. 9 til 11.

Bent Sørensen startede sin journalistiske løbebane på Næstved Tidende i 1980, efter at han var blev færdig med sin uddannelse på DJH i Århus.
Et par år senere kom han til B.T.'s redaktion i Næstved, og det blev et springbræt til, at han i 1987 rykkede til hovedredaktionen på B.T.
I 1991 blev han leder af Berlingske Tidendes Sjællands-redaktion i Næstved og i 1994 blev han redaktionschef på Berlingske Tidendes indlandsredaktionen, indtil han i marts 1995 blev medredaktør og medlem af chefredaktionen på B.T.

I 2000 forlod Bent Sørensen fædrelandet for at blive informationschef ved EU's Center for Observation af Racisme og Fremmedhad i Wien.
I oktober 2003 drog han videre til Italien for at lede en ny afdeling for ekstern kommunikation ved EU's Institut for Erhvervsuddannelser i Torino.
Hans kone og børn bor stadig i Næstved, så Bent Sørensen har skabt sin egen luftbro mellem Torino og Næstved.

Når Bent Sørensen ikke ligner en rigtig sportsjournalist i en alder af 50 år, skyldes det, at han har kastet sig over maratonløb - men på lørdag rammer han en anden mur, når venner fra det halve Europa dukker op til morgenkrydder på Hotel Kirstine.