Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Status for hjemmesiden

Onsdag d. 15. marts 2000

Husk - der er generalforsamling på fredag, og tiden er inde til at gøre status.

Formanden skal fatte sig i korthed, så vi kan blive færdige til festen fredag aften.
Derfor skal vi ikke trætte dig med tørre tal på fredag, men her er status for hjemmesiden siden starten den 5. maj:

Vi har udsendt 1349 "nyheder".
Der har været 133.326 visninger af disse "nyheder".
Det er et gennemsnit på 98,83.

Vort gennemsnit er støt stigende, og det er kun et spørgsmål om dage, før vi runder 100 visninger pr. enhed.

Hjemmesideredaktionen har modtaget 3.029 e-mails siden den 14. juni.

Der er oprettet 720 links, og der er 372 billeder på medlemssiderne, der nu tæller 591 medlemmer.

På hjemmesiden har vi fået samlet Danske Sportsjournalisters historie med alle formænd gennem tiderne, vi har omsider fået en komplet liste over "Årets Sportsjournalister", og vi har fået en elektronisk medlemsliste, der er opdateret, for så vidt som medlemmerne har afleveret de rigtige oplysninger.

Danske Sportsjournalister udsender ikke længere en trykt medlemsliste, da alle vore medlemmer selv kan gå ind på medlemslisten og tage et print af en helt á jour ført medlemsliste, når de ønsker det. Man kan endda oprette sin helt egen medlemsliste med de oplysninger, man ønsker, og i den rækkefølge, man ønsker.

Vi har udvidet hjemmesiden med en "søgefunktion", så man kan finde tidligere meddelelser lynhurtigt, og vi har fået lagt en bladefunktion, så man kan surfe hurtigt mellem de enkelte "nyheder".

Vi har fået oprettet et "debatforum", hvor foreningens medlemmer kan holde liv i en aktuel debat, mens man tidligere skulle vente på næste udgave af "Den gyldne pen". Her på hjemmesiden er der kontant afregning, og så føler vi endda, at denne mulighed for debat slet ikke har været udnyttet til fulde. Med de mange forskellige holdninger, der er i sportspressen i dag, burde der være indlæg dagligt og ikke kun i byger, som det har været tilfældet i de første 10 måneder.

Vi forsøger at servicere vore medlemmer med pressemeddelelser af almen interesse fra sportens verden, og vi har fået en god modtagelse af forskellige organisationer.
Du kan selv konstatere, hvilke forbund, klubber, cykelteams og lignende der har lært at bruge vores hjemmeside til at nå ud med deres budskaber.

Vort formål er klart:
1. Vi vil gerne gøre det lettere for alle danske sportsjournalister at modtage disse meddelelser. Vi har fået henvendelser om, at mange pressemeddelelser bliver væk i bunken af telefax'er. Vi har fået tilkendegivelser om, at det har betydet, at DS-medlemmer nu kan se pressemeddelelserne derhjemme, og det har givet større deltagelse til pressemøderne. Det har bl.a. Farum givet udtryk for.

2. Et andet formål er, at vi gerne vil sørge for at have en opdateret hjemmeside. Erfaringer viser, at hjemmesider, der ikke er opdateret, hurtigt mister interessen selv hos dem, der er målgruppen. Vi bruger også pressemeddelelserne som en markering af, at hjemmesiden er opdateret. Det skaber flere "kunder" på hjemmesiden, og derved er der flere, der ser de budskaber, som er det egentlige formål med vores hjemmeside - meddelelserne om alt muligt fra Danske Sportsjournalister.

3. Vi føler, vi er nået meget langt med hjemmesiden i de første 10 måneder, men vi savner stadig en vis solidaritet omkring hjemmesiden.

Vi mener, at alle pressemøder af almen interesse burde lægges ud på hjemmesiden. Blandt dem, der kiksede, var Copenhagen Open og alle Mogens Palles pressemøder.

Vi har talt med divisionsforeningen om, at superligaklubberne kan bruge hjemmesiden til deres faste pressemeddelelser. Foreløbig er AGF, Vejle og FC Midtjylland med på vores liste. Vi håber, de andre følger efter.

Vi ønsker også, at alle vore medlemmer er behjælpelige med oplysninger om jobskifte, så vi hele tiden kan være aktuelle med listen over sportsredaktionernes sammensætning.

Vi kunne ønske mere hjælpsomhed omkring nye sportsjournalister på redaktionerne, så de dels kan blive introduceret her på hjemmesiden, dels kan blive optaget i Danske Sportsjournalister. Det viser sig altid, at de gerne vil være medlem, men som de siger "de anede ikke, at der fandtes sådan en forening". Hvor skulle de også vide det fra, hvis deres nye kolleger ikke fortæller dem om det.

Vi kunne også ønske os, at samtlige 591 medlemmer gik ind på medlemslisten og sørgede for, at alle oplysninger var korrekte.

Når vi udsender medlemsbladet "Den Gyldne Pen", får vi hver eneste gang 20-25 blade retur.
Slendrian, sjusk, dovenskab - kald det, hvad du vil, men det er irriterende, fordi det burde være en selvfølge.

Hvis du har gode ideer til, hvordan vi kan udvikle hjemmesiden yderligere, hører vi meget gerne fra dig på adressen:

tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk