Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

ADSL-linier på Silkeborg Stadion

Mandag d. 11. oktober 2004

Til pressen!

Silkeborg IF har hermed den glæde at kunne tilbyde pressen adsl-linier en masse på Silkeborg Stadion. Hermed skulle vi kunne tilbyde jer arbejdsforhold, der i alt væsentligt må kunne kaldes tidssvarende.

Baggrunden for de nuværende forbedringer var henvendelser fra flere pressefotografer, og efter et konsulent-møde med journalist Peter Sørensen og fotograf Jens Anker Tvedebrink, begge fra Midtjyllands Avis, har vi lavet følgende forbedringer på Silkeborg Stadion:

Vi har indrettet et presserum på første sal i stadionhuset. Rummet er fortrinsvis beregnet til pressefotografer, som skal sende billeder i pausen eller umiddelbart efter kampene. Der er seks arbejdspladser, alle med adgang til adsl, lige som der er lavet plads til, at man kan have sit foto-udstyr stående.

De tilstedeværende journalister er naturligvis også velkomne til at bruge vores nye presserum. Under kampene vil det være uhensigtsmæssigt, da der ikke er udsigt over stadion, men man er velkommen til at sætte sig op og skrive efter kampene. Presserummet ligger lige over omklædningsrummene.

Samtidigt med, at vi har lagt adsl-linier ind i presserummet, har vi lavet et tilsvarende trick i presselogen på Jyske Bank Tribunen. Her vil der også være adgang til adsl-linier for de, der måtte ønske det.

De nye faciliteter er klar til SAS Liga kampen mellem Silkeborg IF og FC København på søndag den 17. oktober.

Venlig hilsen fra

Morten Bruun
Silkeborg IF.